Kocaeli’nin Körfez ilçesinde Nurcan S.'nin kızına şiddet uyguladığı görüntüler, sosyal medyada büyük tepki topladı. Anne şiddeti sırasında küçük çocuğun nefessiz kaldığı görüldü.

Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde oturan Nurcan S.'nin kızına şiddet uyguladığı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Yaklaşık 3 ay önce meydana geldiği belirtilen olayın görüntüleri, kısa sürede yayıldı. Görüntüleri izleyen kullanıcılar, büyük tepki gösterdi. 

Görüntülerde, Nurcan S.'nin kızına şiddet uyguladığı ve nefessiz bırakmaya çalıştığı görüldü. Nurcan S.'nin, bu sırada evde bulunan, ailenin diğer üyeleri olduğu tahmin edilen kişileri de zaman zaman bağırarak tehdit etmesi de görüntülere yansıdı. 

AİLE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI MÜDAHİL OLDU

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, Kocaeli'de çocuğa annesi tarafından şiddet uygulandıığı görüntüler sonrası "Çocukların annesi N.S. hakkında ise adli süreç devam etmektedir. Hukuki süreç, avukatlarımız kanalıyla da takip edilmektedir. " açıklamasında bulunuldu.

6 ÇOCUK DEVLET KORUMASINA ALINDI

H.B. ile dini nikahla yaşayan Nurcan Serçe’nin bu birliktelikten 2 çocuğu, ilk evliliğinden de 4 çocuğu olmak üzere toplam 6 çocuğu olduğu belirtildi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Nurcan Serçe’nin geçen yıl 4 Nisan’da polis tarafından gözaltına alındığı, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede serbest bırakıldığı bildirildi. Nurcan Serçe’nin 6 çocuğunun ise devlet korumasına alınarak yurda yerleştirildiği ifade edildi.

YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

Nurcan Serçe, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yorumlar 108 Yorum Var
  • A yşe 12.10.2021 12:00
    Herkes evlada hasret ne diyeyim sana Allah islah etsin cocugun sesine ve bakan cocuklara içim titredi
  • Kubra 05.04.2021 12:51
    Allh bin türlü belasını versin sana anne diyenin yüzüne tükürmek lazım o vicdansızı benim elime bi verseler bende onun bi nefesini kesip ona yaştsam aynı şeyleri
  • Çerkes 04.04.2021 19:46
    Zoruma gidiyor çünkü ben çocuklarıma hasretim zoruma gidiyor çünkü o çocuk o dayağa rağmen hala anne diye ağlıyor zoruma gidiyor neden ya neden ben ağladım dayanamıyorum artık günahtır yapmayın ellerin kırılsın inş tedavi gör hıncını alıyosun belli yavrum sana vuran eller kırılır kıyamam kuzum benim kıyamam
  • 1ww3 14.02.2021 03:01
    Benim en çok zoruma giden şu kızını nefessiz bırakırken Kızın iki atanın üzerine oturuyor
  • Hatice. 09.02.2021 19:41
    Allah'ım senin balani versin. İnşallah. Seni ceza evinde. Öldurler. İnşallah. Elin. Kirilir
Daha fazla yorum görüntüle