İletişim Başkanı Altun'dan sigarayı bırakma çağrısı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sigara ve tütün bağımlığının koronavirüs, trafik kazaları, cinayetler, savaş ve çatışmalardan daha fazla can kaybına neden olduğunu belirterek, sigarayı bırakma çağrısında bulundu.

İletişim Başkanı Altun'dan sigarayı bırakma çağrısı
İletişim Başkanı Altun'dan sigarayı bırakma çağrısı
GİRİŞ 09.02.2021 19:12 GÜNCELLEME 09.02.2021 19:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanlığı, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü nedeniyle sigaranın neden olduğu can kayıplarını gözler önüne seren bir video hazırladı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, videoyu Twitter hesabından paylaştı. Altun mesajında, "Son 1 yılda sigara ve tütün bağımlılığı dünya üzerindeki tüm Covid-19 kayıplarının, trafik kazalarının, cinayetlerin, savaş ve çatışmaların toplamından daha çok can aldı. Bugün yeni bir başlangıç yapın, sevdiklerinizi değil, sigarayı bırakın" ifadelerini kullandı.

'GELECEĞİNİZ İÇİN SAĞLIKLI BİR KARAR VEREBİLİRSİNİZ'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Twitter hesabından verdiği mesajda, "Bugün 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü. Bugün, siz de geleceğiniz için sağlıklı bir karar verebilirsiniz. Sevdiklerinizin kokusunu uzun yıllar ciğerlerinize çekebilmek için" dedi.

YORUMLAR 2
  • Yigit Inebolu'lu 3 yıl önce Şikayet Et
    millet sigarayi birakirsa Turkiyenin ekonomisi tamamen coker
    Cevapla
  • Kaya41 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben bıraktımsa herkes bırakır o kadar iradesiz bir adamım. 4 Nisan 2020'den beri içmiyorum.Rabbim nasip etmeseydi,ben aciz irademle bırakamazdım. Başlarda canım istediğinde durup Allah zikri çekiyordum. Benim ilacım o zikirdi. Rabbim bırakmak isteyenlere başarabilmeyi nasip etsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...