Kayıp doktorun cansız bedenine ulaşıldı

Bursa'da, Uludağ'da aracı terk edilmiş bulunan ve arama çalışması başlatılan doktorun cesedine ulaşıldı.

Kayıp doktorun cansız bedenine ulaşıldı
Kayıp doktorun cansız bedenine ulaşıldı
GİRİŞ 17.02.2021 00:40 GÜNCELLEME 17.02.2021 00:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde görevli asistan doktor Mustafa Yalçın'ı arama çalışmalarına katılan AFAD, UMKE, Nilüfer Arama Kurtarma (NAK), ANDA ve JAK ekipleri, arabasının bulunduğu ormanlık bölgede yoğunlaştı.

Ekipler, otomobile 500 metre mesafedeki ormanlık bölgede doktorun cesedine ulaştı. Cesedin bulunduğu yerde ağaca bağlanmış şekilde serum malzemeleri bulundu.

İntihar şüphesi

Yalçın'ın cesedi, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Doktorun arabasında not bulunduğu ve intihar etmiş olabileceği belirtildi.

Olay

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde görevli asistan doktor Mustafa Yalçın, dün ailesine haber verdikten sonra sabah saatlerinde otomobiliyle Uludağ'a çıkmış, kendisinden bir daha haber alamayan ailesi durumu polis ve jandarma ekiplerine bildirmişti.

Ekipler tarafından yapılan çalışmada, Yalçın'ın otomobili Uludağ yolunda terk edilmiş halde bulunmuş ve AFAD ile bazı arama kurtarma ekiplerince doktorun bulunması için bölgede çalışma başlatılmıştı.

YORUMLAR 1
  • Gerçeğin Sesi 3 yıl önce Şikayet Et
    Son zamanlarda Çok fazla doktor kaybedildi ocaklar söndü salgin saglik çalışanlarini aşırı yıprattı üzerlerindeki baskı çok fazla
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü