HDP'li vekil Gara'ya PKK talimatı ile gitmiş!

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun TBMM'de bahsettiği 'GARA’ya giden vekil'le ilgili yeni detayları bugünkü köşe yazısında açıkladı.

HDP'li vekil Gara'ya PKK talimatı ile gitmiş!
HDP'li vekil Gara'ya PKK talimatı ile gitmiş!
GİRİŞ 18.02.2021 16:29 GÜNCELLEME 18.02.2021 16:29
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi dünkü yazısında, "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuşmasının önemli bir bölümünde HDP’lileri hedef aldı. Soylu, HDP milletvekillerine dönerek, “Bir milletvekili gitti, oralarda boy gösterdi” dedi. Hatta diğer milletvekillerine dönüp, “Sorarsanız kim olduğunu söylerim” dedi. Gözler HDP’li milletvekilinin kim olduğunu aradı ama Soylu isim vermedi. Soylu, Meclis’ten ayrılırken de GARA’ya gidenin HDP’li bir kadın milletvekili olduğunu söyledi. Peki kim bu kadın milletvekili?" ifadelerini kullanmıştı.

Selvi bugünkü köşe yazısında Gara'ya giden vekille ilgili yeni detayları açıkladı:

"İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Meclis’teki konuşmasında Gara’ya giden HDP’li milletvekilinden söz etti ama isim vermedi. Sadece kadın milletvekili olduğunu söylemekle yetindi.

PKK TALİMATI

1)Gara’ya giden kadın milletvekili oraya ziyaret maksadıyla gitmemiş. PKK tarafından talimatlandırılmak üzere çağrılmış.

SÜLEYMANİYE'DEN GARA'YA GİTMİŞ

2) Kadın milletvekili uçakla Süleymaniye’ye geçmiş. Süleymaniye’den de PKK’lılar tarafından Gara’ya götürülmüş.

3) Kandil tarafından listeye konulan bölge milletvekillerinden biri olduğu söyleniyor. Milletvekili olmadan önce de PKK kamplarına gitmiş.

4) Asıl önemli olan, HDP’li kadın milletvekilinin Gara’dan hangi talimatlarla döndüğü. "

HÜRRİYET

YORUMLAR 70
  • hacı emmi 3 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizi sahipsiz zannediyorlar. devlet bunlara varlığını göstermelidir. hainler 15 temmuzda ülkeyi bölmek için fetö ile elele vermiştiler.
    Cevapla
  • Musa 3 yıl önce Şikayet Et
    İçişleri bakanı bulmaca gibi konuşmak yerine bu hain HDP Li kadın vekili tutuklamalıdır . Devlet bu haimlere maaş ödemesin . Yeter artık .
    Cevapla
  • NEDENDİR 3 yıl önce Şikayet Et
    O alçak hainin adını verebilecek bir vatansever yok mudur?
    Cevapla
  • N. Numan 3 yıl önce Şikayet Et
    Anladığım kadarıyla bu kadın vekil dahil pek çok HDP milletvekilinin ( dokunulmazlıkları kaldırılacak ve hak ettikleri yere ( kodese) atılacaklar. PKK fena halde zorda olduğu İçin bu sözde kadın vekile özel bir eylem yapma talimatı vermiş olabilirler. Mesela. “Meclis’in içinde kendini patlatmak” gibi. Onun İçin Sayın Meclis görevlileri. Güvenlik hörevlileri, MİT görevlileri, uyanık ve teyakkuzda olmaları lazımdır. Meclis’e girişlerde ( milletvekili bile olsa (X-ray) ve üst arama uygulaması yapılmalıdır, Sayın Başkan Mustafa Şentop’un dikkatine
    Cevapla
  • Vanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Vay gardaşım benim..onlar kendilerini patlatmazlar merak etme..elalemin cocuklari varken kendilerini patlatmazlar hic merak etme..onlar ne cakaldirlar...
    Cevapla
  • dostt birr 3 yıl önce Şikayet Et
    sevgili bakanım sen adamsın adamm. ama ikna etmek yada bilgilendirmek istediğin adamlar yada partiler inan pkk nin ne hat olduğunu belki senden daha iyi biliyor. boş ver sen bunlarla uğraşma bunlar adamı kocatir.bu devletin milli bir muhalefeti yok.hepsi kuyruklu . kuyrukları dışarda kendikeri içerde. Allah sizi korusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı