Şırnak'ta kısıtlama gününde çocuklar ve polislerin kartopu savaşında çekilen görüntüler, Emniyet Genel Müdürlüğü, Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan olmak üzere çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşıldı.

Şırnak'ın dondurucu soğuğunda yürekleri ısıtacak görüntüler oluştu. Kent merkezindeki Yeni Mahalle'de koranavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında çocuklar ve trafik polisi ekipleri kartopu oynamaları renkli görüntüler oluşturdu. Sayı üstünlüğüne sahip çocukların atışları karşısında polisler, daha fazla direnemedi ve pes edip, polis aracında 'İyi eğlenceler çocuklar' diyerek yaptıkları anonsun ardından bölgeden ayrıldı. Polisler daha sonra görevlerine kaldığı yerden devam etti.

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ O ANLARI PAYLAŞTI

Şırnaklı çocuklar ve trafik polislerinin kartopu savaşı başta Emniyet Genel Müdürlüğü, Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan olmak üzere çok sayıda kullanıcı tarafından sosyal medya hesabından paylaşıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün paylaşımda, "Çocuklara karşı tabii ki kaybettik" ifadeleri ile eğlenceli kartopu savaşından görüntülere yer verildi.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Mustafa yıldız 21.02.2021 23:38
    İşte gerçek Türkiye özlenen Türkiye olması gereken Türkiye. Tabi arada münafıklar olmazsa çocukların beynini bulandırmazsa
  • Abc 21.02.2021 23:28
    Kartopunu bilmem ama iyi taş denk getiriyorlardi
  • selim can 21.02.2021 23:24
    :) )) cani ruhli pkk nın soğuk yüzünden sonra o insanlar, o çocuklar sıcak yüze, gülen gözlere hasret kalmışlardı...
  • corumlu19 21.02.2021 23:12
    teröristler ve sevicileri görmesinler yoksa o çocuklarımızı dağ kaçırıp terörist yapmak isterken kendi çocuklarıda avrupada keyf sürer...
  • Maho 21.02.2021 23:10
    MAŞAALLAH polisimize ne kadar merhametli Teşekkür ederiz
Daha fazla yorum görüntüle