Kırklareli’nde feci kaza: 2 ölü

Kırklareli Eriklice köyü yakınlarından kamyon ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Kırklareli’nde feci kaza: 2 ölü
Kırklareli’nde feci kaza: 2 ölü
GİRİŞ 01.03.2021 17:24 GÜNCELLEME 01.03.2021 17:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Eriklice köyü yakınlarında Sercan B. (28) udaresindeki 05 ET 035 plakalı kamyon ile karşı yönden gelen Ayhan Şahin idaresindeki 16 CC 89 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu Tofaş marka otomobilde bulunan Ayhan Şahin (29) ile Sümmani Şahin (62) olay yerinde hayatını kaybetti. Cumhuriyet Başsavcısının ardından cenazeler itfaiye ekiplerinde araçtan çıkarıldı.


Cenazeler Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazaya karışan kamyon sürücüsü Sercan B. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Gerçekleşen kaza sebebiyle Eriklice köyüne 1 saat ulaşım sağlanamadı.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • halk 3 yıl önce Şikayet Et
    ölenlere allahtan rahmet dılerım ama suç arabada değil kullandığın arabanın durumuna göre gideceksın ,birkere 100 km den sonra kumanda sende değildır
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Tekerlekli Ölüm Makinaları, Türkiye de satıldığı sürece; güvenlikten bahsetmeyelim lütfen.. Eski Kuş Serisi Tofaşlar; dünyadaki en kanlı terör örgütlerinin, resmen trafik versiyonlarıdır..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!