Şehitlere hakaret eden genç kız adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Samsun'da bir sosyal medya üzerinden herkese açık şekilde yaptığı canlı yayın sırasında Bitlis'teki helikopter kazasında şehit olan askerlere hakaret ettiği öne sürülen Yonca B. (23), polis tarafından gözaltına alındı. Yonca B. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şehitlere hakaret eden genç kız adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Şehitlere hakaret eden genç kız adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
GİRİŞ 05.03.2021 15:28 GÜNCELLEME 05.03.2021 19:18
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya üzerinden yaptığı yayında, Bitlis'teki helikopter kazasında şehit olan askerlere hakaret ettiği öne sürülen Yonca B. hakkında çok sayıda ihbar aldı. Hareket geçen ekipler, Yonca B.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Yonca B., adliyeye sevk edildi.



Sosyal medyada gündem olan ve büyük tepki gören Yonca B.'nin, olayın ardından profil fotoğrafını Türk Bayrağı olarak değiştirdiği görüldü. 

SERBEST BIRAKILDI

Samsun'da sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yaparken 'Tatvan şehitlerine hakaret ettiği' iddia edilen kadın, polisin takibi sonucu yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Atakum ilçesinde 24 yaşındaki Y.B. adlı kadın sosyal medya hesabı Tiktok üzerinden canlı yayın yaparken 'Tatvan şehitlerine hakaret ettiği' iddia edildi. Sosyal medyada tepkilere neden olan yayın üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Siber polisi Y.B.'yi Atakum ilçesinde yakalayarak Samsun Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. Güvenlik Şube Müdürlüğündeki sorgusu tamamlanan Y.B., Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Y.B. mahmece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR 64
  • Ýanlız Kurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Hemen vatandaşlıktan çıkarın
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle serbest bırakılmamalı biz rahat evimizde otururken düşmanla göğüs göğüse çarpışan ve gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimize hakaret eden maneviyatımıza saldırmıştır nefret tohumlarını ekmiştir serbest bırakılmamalıdır.
    Cevapla
  • Cuma ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Kurtulacağını bildiği için vatan için canını veren bu kahramanlara hakarette bulunmuştur. Kimse durduk yere şehitlere saldırmaz bir ihanet odağına bağlı olmadıkça.
    Cevapla
  • Cafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu denizlere birşey olmaz olan vatan için canı verenlere ve arkada bıraktıklarına olur.
    Cevapla
  • metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Anlamıyorum bu nasıl bir adalet sistemi sokaktaki kadını Avrupa da Taciz ederler şikayet üzerine adama normalde 3 ay ama bütün ülkedeki kızların gece sokağa korkarak çıkmasına sebebiyet verdiğinden inanılmaz bir ceza almıştı türkiyede en değerlimiz dediğimiz şehitlerimize yapılan saygısızlık karsılıksız kalıyor neden göz altına alıyorsunuz neden bırakıyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!