AK Parti İstanbul İl Başkan Kabaktepe: Ayasofya Camii'nden başlayan bu yürüyüş bitmeyecek

İstanbullu gençlerle Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde sabah namazı için buluşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Kabaktepe, “Ayasofya Camii'nden başlayan bu yürüyüş bitmeyecek. 2023 tamam, 2024 de tamam! Gençlerin bu yürüyüşüyle 2053'ü de alacağız Allah'ın izniyle! We Love Erdogan” ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 07.03.2021 02:41 GÜNCELLEME 07.03.2021 02:46
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbullu gençleri Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde sabah namazı kılmaya dün davet etmiş, "Sevgili gençler, İstanbullu kardeşlerim; yarın sabah namazında Ayasofya Camii'nde buluşalım mı?" demişti. Sabah namazında gençlerle bir araya gelen Kabaktepe, sonrasında Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde sabah namazı kılan gençlere çorba ikramında bulunmuştu.

"GENÇLERİN BU YÜRÜYÜŞÜYLE 2053'Ü DE ALACAĞIZ ALLAH'IN İZNİYLE!"

Kabaktape, bugün sosyal medya hesabından "Fatih'in emaneti Ayasofya Camii'nde bizleri buluşturan Rabbime hamdolsun... 2023 ve 2024 tamam inşallah!" dedikten sonra Ayasofya'da gençlerle buluşma anını gösteren görüntüleri paylaştı.

Kabaktepe, ayrıca "Ayasofya Camii'nden başlayan bu yürüyüş bitmeyecek. 2023 tamam, 2024 de tamam! Gençlerin bu yürüyüşüyle 2053'ü de alacağız Allah'ın izniyle! We Love Erdogan" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 17
  • Namik 3 yıl önce Şikayet Et
    Allahın izniyle 2023 de ampülünüz patlayacak.
    Cevapla
  • Çankırılı 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP Ankara İl başkanıda Ankara sabah kocatepe camisinden başladıdamı cemaat çorbayı içmedi amma bilmezler kocatepe Camisi ankaranın neresinde olduğunu.
    Cevapla
  • hacıdr 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlar reklam kokan hareketler.istanvulun vaka sayisini arrtirmaya çalışıyorlar.herkse yasak bunlar miting yapsın yürüyüş yapsin
    Cevapla
  • Malazgirt...71 3 yıl önce Şikayet Et
    Temenni'niz bizimde temenni'mizdir sayın Başkan ; ama bu devirde önceden konuşmamak lâzım
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Mütahitlerden nasıl korunacaksınız....Doyuramayıp başarısız sayılacaksınız.Onlar çıtayı çok yükseltti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!