'Sayın' ifadesi kullanıp Selahattin Demirtaş'a özgürlük istedi!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Halk TV canlı yayınında skandal açıklamalarda bulundu. HDP'nin kapatılmaması gerektiğini söyleyen Davutoğlu, "Sayın" ifadesini kullanıp, 6-7 Ekim olaylarının eli kanlı faili, HDPKK'lı Selahattin Demirtaş için de özgürlük çağrısı yaptı. Davutoğlu'nun bu şuursuz açıklamaları birçok kişi tarafından tepkiyle karşılandı.

'Sayın' ifadesi kullanıp Selahattin Demirtaş'a özgürlük istedi!
'Sayın' ifadesi kullanıp Selahattin Demirtaş'a özgürlük istedi!
GİRİŞ 07.03.2021 05:49 GÜNCELLEME 07.03.2021 05:49
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP yandaşı çukur medyanın bayrak taşıyıcısı olan Halk TV'de Suat Toktaş'ın programına konuk oldu.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı, HDP'nin kapatılması tartışmalarını ve Selahattin Demirtaş'ın tutukluluğu konuları hakkında tepki çeken skandal açıklamalara imza attı.

HDP'nin kapatılmaması gerektiğini söyleyen Davutoğlu, "HDP kapatılmamalı. Hiçbir parti kapatılmamalı. Suçlar varsa kişisel olarak o suç takip edilir. Siyasi partinin kapatılması, o partiyi terör örgütünün propagandasına açık hale getirir." dedi.

"SAYIN SELAHATTİN DEMİRTAŞ" DEDİ, HDPKK'LI TERÖRİSTE ÖZGÜRLÜK İSTEDİ

6-7 Ekim olaylarının eli kanlı faili, 53 kişinin hayatını kaybettiği 769 kişinin yaralandığı sokak taşkınlıklarının azmettircisi olan ve teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın heykelini dikeceğini meydanlarda söyleyen HDPKK'lı Selahattin Demirtaş için de özgürlük çağrısı yapan Davutoğlu, "Aralarında Sayın Selahattin Demirtaş'ın da bulunduğu tutukluların, tutuklu yargılanmaya devam etmesi yanlıştır " ifadelerini kullandı.

PKK'NIN KATLETTİĞİ ŞEHİTLER ÜZERİNDEN SİYASİ RANT PEŞİNE DÜŞMÜŞTÜ

Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz günlerde de terör örgütü PKK'nın katlettiği 13 Gara şehidi üzerinden siyaset yapmaya kalkışmış, HDP ve Kandil'in değirmenine su taşıyarak 13 şehit üzerinden siyasi rant peşine düşüp devleti hedef göstermişti.

YORUMLAR 12
  • ts li 3 yıl önce Şikayet Et
    davulun sesi cikmasi icin tokmak lazim
    Cevapla
  • 44((◉‿◉))44 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir insan Recep Tayyip Erdoğan nın yanında eğer bişey öğrenmemişse daha bidaha bişey öğrenmez,ihaneti şiyar edinmiş yazıklar olsun, Reis bu konuda ben en yakınlarımda ihaneti gördüm dedi de şimdi doğru dediğini daha iyi anladık. yazıklar olsun
    Cevapla
  • O.Nuri 3 yıl önce Şikayet Et
    Konyalilarin yüz karası Karamanli olarak utanıyorum senden ...Yüzsüz
    Cevapla
  • Konyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    ahmaaak... sayın Demirtaş değil , Öcalan'da desen, sana oymu verecekler, neden değerlerini yerle bir ettin?
    Cevapla
  • Millet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın gözünü kim kör etti.? Beyni mi yıkandı.? Ak Parti ye ve Liderine olan kızgınlığı kine dönüşüp de ülke düşmanlarına özgürlük isteyecek kadar mı HainLeş oldu. Bu nedir? Bu ne aymazlıktır? Seni kim tanırdı? Kim bilirdi? Derde Deva olamayanların bir Geleceği olacağını mı düşünüyorlar? Chp ile Hdp lokomatif olmuş sizde arkasında vagon. Çuf çuf kine çuf çuf. 40 çürük yumurta 1 Sağlam yumurta etmez.! 1'in karşısında hiç şansları yok.! İçerden destek alamayanlar dışardan destek alarak 1 olabilirler mi hiç.??? Allah yiğidi öldürür ama hakkını verir. Allah vefa sahibidir. Allah iyiliği unutmayandır. Allah nankör değildir. Nankörleri ve özellikle de hainleri, hainlik edenleri sevmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek