CHP Sözcüsü Faik Öztrak, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP Eş Başkanı Pervin Buldan'ı etiketlediği tweet ile ilgili soru karşısında renkten renge girdi.

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nden dolayı Twitter adresi üzerinden HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i etiketleyerek bir kutlama mesajı yayımladı.

İmamoğlu mesajında, "İYİ Parti Genel Başkanı Sayın @meral_aksener ve HDP Eş Genel Başkanı Sayın @PervinBuldan'ın nezdinde tüm kadın siyasetçilerin ve Türkiye genelindeki kadın belediye başkanı mevkidaşlarımın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım." ifadelerine yerdi.

İmamoğlu'nun mesajı İYİ Parti Milletvekilleri tarafından tepki ile karşılanırken Genel Başkan Akşener konuyla ilgili rengini belli etmekten kaçındı.

ÖZTRAK DA YANIT VEREMEDİ

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP Eş Başkanı Pervin Buldan'ı etiketlediği tweet ile ilgili soru karşısında çaresiz kalması dikkatlerden kaçmadı.  Sorular karşısında Öztrak '8 Mart Dünya Çalışan Kadınlar Günü'nü kutluyorum' ifadesini kullanmakla yetindi.

 

Yorumlar 31 Yorum Var
  • Nuri 23.03.2023 14:28
    Ben de senin şeker bayramını kutlarım tosunum.
  • Ali 02.04.2021 21:55
    Bunların kanı bozuk chp zihniyet
  • Sayin 09.03.2021 19:46
    Faik öztrak orda bırak, adam kendi söylediğini kendisi inanmıyor. Koskoca adam bu milletin gözüne baka baka yalan söylüyor. Acaba ağzında lafı gevelerken beyni ne dusunuyor. Inanin ailesine de yalan söylüyordur. Alışkanlık chp nin karakterinde
  • kadir 09.03.2021 12:26
    oztirak en azindan meral den daha mantikli davrandi meral in cevabi tam traji komik ekrem beni buldanla bir tutmus bunda birsey yok partideki arkadaslar rahatsiz olmus dedi meral kendisinin buldan la beraber olmaktan rahatsiz degil meral zaten demirtas la kahvaltida yapacak bunasil bir tezat milliyetci gorunen biri teror orgutu partisiyle kahvalti ederim buldanla ayni yerde anilirim bunda ne var demek kimin akliyla dalga gecmek resmen secmenine hakaret ediyor.
  • emrah aydın 09.03.2021 12:04
    ne oldu yavrum cevap versene .adamınız pkk lı .resmen ifşa oldu mu .ne oldu ortak hareketiniz . değilmi.siz daha çok böyle havaya bakacaksınız
Daha fazla yorum görüntüle