Samsun’da 17 yaşındaki Edanur Ç adlı kızın, annesiyle birlikte gittiği hastanede, tartışma yaşadığı sağlık çalışanı Nurhan Y.'yi su şişesiyle başına vurup darbettiği anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, dün saat 11.30 sıralarında Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi. Annesi Filiz Ç. ile birlikte hastaneye giden Edanur Ç. ile sağlık çalışanı Nurhan Y. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Edanur Ç., Nurhan Y.’nin başına su şişeyle vurup, darbetti. Hastane polisi Edanur Ç.'yi gözaltına aldı. Kaşı açılan Nurhan Y. ise aynı hastanede tedaviye alındı. Edanur Ç., ifadesi alınmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

O ANLAR KAMERADA

Edanur Ç.’nin tartıştığı sağlık çalışanı Nurhan Y.'yi su şişesiyle başına vurup darbettiği anların görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde Edanur Ç. ve Nurhan Y.'nin tartıştıkları ve ardından Edanur'un masadan aldığı su şişesiyle Nurhan Y.'ye vurduğu görülüyor.

Yorumlar 85 Yorum Var
  • Engo 10.03.2021 20:28
    Saglik calisani kizin uzerine yürümüş ve sonrasinda dayak yemiş. Ben baska bir sey görmedim hakim bey.
  • sgk 10.03.2021 17:57
    Sigorta kaldırılsın
  • izmir-doğru söyler 10.03.2021 17:51
    sağlıkçı abla şu devirde 17 yaşındaki kıza bağırmak ergene kızmak çok zor kızın üstüne yüremeyip dış alan keşke çıkmasaydın biraz kızım sabret telaş yapma birazdan işini yapacağız deseydin olay çıkmazdı olayların yüzde 99 u tahrik ve sert çıkıştan kaynaklanıyor.ablacığım annemin evrağını çabuk yaparmısın diyecek sağlıkçıda bağırma kızım evrağını tamam vereceğim az sabır yavrum deseydi olay olmazdı
  • izmir-doğru söyler 10.03.2021 17:47
    güzel kardeşlerim bu görüntüler keşke yaşanmazsa ancak 2 gün önce yeşilyurt hastanesinde acile yeşil odada hemşireler herkese ters davranıyor kafasını uzatana ayrıcalık isteme kapat kapıyı azarladı güzelce tamam birazdan bakacağız az sabret kardeşim dese ne olur gelen hasta ve yakınları telaşlı tertli eşi-annesi babası hasta acile gelmiş bu insanlara sağlıkçılar köpek gibi davranmasalar ne iyi olur ama milletin morali bozuk herkesin derdi var az gayret sarfedin herkes sabırlı olmasını bilsin
  • naz 10.03.2021 17:24
    Sağlık çalışanlarına da pisikolojik destek lazım 17 yaşında bir insanın bu hareketi pek hoş değil bunun sebebi araştırmalı hemen yargılanmamalı bu duruma o genci düşüren etkenler araştırılmalı insan davranışı çok önemli toplumun herkesiminde yer alan insana gereken deger verilmeli ve hissettirilmeli .
Daha fazla yorum görüntüle