Türkiye’nin Doğu Akdeniz'deki çıkarlarını korumak amacıyla daha önce gündeme gelen Libya tezkeresine hayır oyu kullanan, 'Ne işimiz var Akdeniz'de?' diyen, tepkiler üzerine ise 'Türkiye neden yok?' çıkışında bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün yine kendisiyle çelişen ifadeler kullandı.

Kılıçdaroğlu Doğu Akdeniz'deki doğal gazı Türkiye'ye getirme vaatinde bulundu. Uşak'ta 'Kanaat Önderleri ve Muhtarlar Buluşması'nda konuşan Kılıçdaroğlu, 'Doğu Akdeniz'de çıkan doğal gazı göreceksiniz Türkiye'ye getireceğim. O doğal gazın Türkiye'ye sağladığı avantaj nedir biliyor musunuz? Bunun projesini de önümüzdeki günlerde açıklayacağım' dedi.

Yorumlar 312 Yorum Var
  • İlhan 13.03.2021 18:44
    Sac katmeri iki yüzlü olur.bu adamcağız sac katmerini de gecti.dediği dediğini tutmuyor.
  • MustafA 13.03.2021 18:27
    Ne güldüm aciz ler böyle tükürdü günü... Yarın biz getirdik dersiniz biz yaptık dersiniz, lakin inşallah bu sefer yemezler .
  • DELİ ADANALI 13.03.2021 16:37
    REİS SEN YAŞADIKCA bunlar cıldıracaaaaaaaaak ALLAH SANA UZUN ÖMÜR VERSİN
  • vatan aşkı 13.03.2021 13:08
    VALLAHİ BEN AK PARTİLİ VEYA MHP li bir siyasetci olsam bu adamın ipliğini pazara çıkarırım. her allahın gününe en az bir yalan ile başlayan bu adamı siyaset sahnesinden silemiyorlarsa eksiklik AK PARTİLİ ve MHP li yöneticilerimizdedir. zira MECLİSTE bu adamın yalanlarını ZABIT ALTINA alan bir KOMİSYON kurulmalı ve bütün televizyonlarda ifşa edilmelidir.
  • VATAN AŞKI 13.03.2021 13:02
    be bu adamın ismi anılırken sayın diğe başlanılmasına karşıyım. belediyelerden işci çıkarılmayacağına dair NAMUS VE ŞEREF sözü verdi .fakat belediyelerin hepsi işci çıkardı. şimdi TÜRK milleti buna ne diğe hitap etmeli??????????
Daha fazla yorum görüntüle