İstanbul barajlarında son durum ne?

İstanbul dün akşam saatleri itibariyle yeniden yağışlı hava dalgasının etkisi altına girdi. Yeni yılın ilk günlerinde barajlarda gözlemlenen endişe verici tablo ise her geçen gün dağılıyor. Peki İstanbul baraj doluluk oranı ne? İşte, İSKİ İstanbul baraj doluluk oranı 11 Mart tablosu...

İstanbul barajlarında son durum ne?
İstanbul barajlarında son durum ne?
GİRİŞ 12.03.2021 08:26 GÜNCELLEME 12.03.2021 08:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul dün akşam saatleriyle birlikte yeni bir yağışlı hava dalgasının etkisi altına girdi. Yağışların başlamasıyla birlikte hemen her gün olduğu gibi bugün de İstanbul baraj doluluk oranları Google'da en çok merak edilip araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor.

İSTANBUL BARAJLARI YÜZDE 60'I GEÇTİ

Bilindiği üzere yılbaşında baraj doluluk oranları yüzde 20'nin altına inmiş yaz ayları için İstanbul'da alarm zilleri çalmaya başlamıştı.

Ancak Ocak ayının son günleri ve Şubat ayı içerisindeki kar yağışlarıyla birlikte İstanbul baraj doluluk oranları başladı. Mart ayı da yağışlar konusunda yüzleri güldürdü.

11 Mart günü İSKİ tarafından kaydedilen verilere göre İstanbul baraj doluluk oranı yüzde 60,71 oranında bulunuyor. İşte güncel baraj tablosu...

YORUMLAR 1
  • mim cim 3 yıl önce Şikayet Et
    Felaket tellalları yine çamura battı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki