Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sağlık hizmetine erişim için hastamızın evine gitmemiz gerekiyorsa ekiplerimiz evine gidiyor." ifadesini kullandı.

Bakan Koca, "Sağlık hizmetine erişim için hastamızın evine gitmemiz gerekiyorsa ekiplerimiz evine gidiyor. Bu yavrularımız bize, geleceğimiz ise yavrularımıza emanet." açıklamasında bulundu.

Videoda, haftalık olarak kan ölçümlerinin yapılması gereken iki kardeş için Kasımlar köyüne giden sağlık ekipleri yer alıyor. Ekipler, evlerinde ziyaret ettikleri iki kardeşin kanlarını alıp gerekli muayenelerini de yapıyor.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Amed21 13.03.2021 14:40
    Sağlık ve evde sağlık hizmeti begenmeyenler bakın sadece Reis sevmedikleri için iftira atıyorlar sağlık hizmeti ni kirli emellerize alet etmeyin
  • Misafir 13.03.2021 14:20
    Reisten önce hastane ve sağlık ocağı bulamayanlar şimdi hastaneyi ve doğumhaneyi evine istiyor yinede hükümeti ve hizmetlerini beğenmeyenler var , bu nankörlüğünde sonu iyi gelmez Allah sonumuzu hayreylesin.
  • Ali Erdem 13.03.2021 13:56
    Eskiden doğumlar kadın ebeler tarafından evde yaptırılırdı. Sağlık sektörü para ve şöhret konusu edilince işin bu tarafı unutturuldu, Ebelerden pek şikayet de alınmazdı, Sağlık bakanı inşallah bu sesleri duyar ve bu hizmeti eskiden olduğu gibi ebelerle evde sürdürür.
  • istemek 13.03.2021 11:21
    oraya göreve gidip hakkıyla görevlerini yapanların alnından öpüyorum.
  • CEZMİ BARKIN 13.03.2021 09:24
    övündüğünüz sağlık sisteminizin en rezil oldugu alan...organizasyonsuzluk ,cibiliyetsiz memur kafası daha niceleri....yazıklar olsun
Daha fazla yorum görüntüle