Enver Aysever'in 18 günde 238 bin lira kazandığı iddialarının sorulduğu Tunç Soyer, bunları tartışmaya vaktinin olmadığını söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'de yayın yapan yerel bir televizyon kanalı olan Sonsöz TV'nin konuğu oldu. İzmir hakkındaki gelişmelerin konuşulduğu programda Enver Aysever'e 18 günde 238 bin liranın nasıl kazandırıldığı da Soyer'e soruldu.

Bu eğitimlerin her zaman verildiğini ifade eden Tunç Soyer, eleştirilere yanıt vermekten kaçındı. "Ona az verdin buna çok verdin" tartışmalarının kimseyi bir yere götürmeyeceğini dile getiren Tunç Soyer, belediyenin hedef alındığını savundu.

"BUNLARI TARTIŞACAK ZAMANIMIZ YOK"

Tunç Soyer, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Enver Aysever Türkiye'deki eğitimcilerden biri olan isimlerden. Başkalarından da eğitim alıyoruz ancak Aysever’i sevenler-sevmeyenler üzerinden belediye hedef alınıyor. Bütün gruplara vereceği eğitim toplam bütçesi 90 bin olması lazım. Bunları çok sığ buluyorum. Bunları tartışacak zamanımız yok.

Yorumlar 87 Yorum Var
  • Gürbüz 16.03.2021 18:32
    Birde "Bunları tartışmaya ne vaktimiz var..." demez mi? İzmir'liler bunu duymasın. Ne çalışması varmış ortada, vakit bırakmayan. Doğru işler ortada olsa, İzmir'li bilir. DEMEK Kİ, YANLIŞ İŞLERDEN VAKİT KALMIYOR. Ben demiyorum, kendi söylüyor. Allah İzmir'e ve bu Ülkeye yardım etsin. Amin.
  • Ben 16.03.2021 00:27
    Chpkk demek soygun demek chpkk demek rant demek chpkk demek milletin aklıyla alay etmek demek
  • Mehdi 16.03.2021 00:21
    Nasıl yönetilmek isterseniz öyle yöneticiler başınıza getiririz izmire çok bile bırakın dibine kadar yesinler
  • Yaman 16.03.2021 00:15
    chp nin başında bulunan zat ne demişti, mal nasıl getirilir bunu ben iyi bilirim demişti, bunlarda onun çırakları
  • AH İZMİR AH 15.03.2021 22:59
    Bu İzmirliler her şeyi hakediyor. İthal Samanı CHPKK'dan aday gösterin en az %30 oy alır.
Daha fazla yorum görüntüle