İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, katıldığı bir canlı yayında İYİ Parti'den istifa etme nedenini açıkladı. Partisinin FETÖ iltisaklı unsurları tercih eden ve ön plana çıkaran bir partiye dönüştüğünü ifade eden Özdağ, "Bu şartlar benim İYİ Parti'de siyaset yapmamı imkansız hale getirdi" dedi.

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'den istifa eden ve yeni bir parti kuracağını açıklayan İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Habertürk canlı yayınında neden istifa ettiğine dair açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti'nin küreselleşmeci, milli devleti ve Türk kimliğini sorgulayan, FETÖ iltisaklı unsurları tercih eden ve ön plana çıkaran bir partiye dönüştüğünü ifade eden Özdağ, bu şartlar altında İYİ Parti'de siyaset yapamayacağı için partiden istifa ettiğini açıkladı.

"İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu 'FETÖ'cü' demişti"

Özdağ, geçtiğimiz yıl katıldığı bir canlı yayında İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu iddia etmiş, söz konusu gelişmenin ardından partisinden ihraç edilmişti.

Mahkeme kararıyla yeniden partisine dönen Özdağ, İYİ Parti'den istifa ettiğini ve İsmail Koncuk ile yeni bir parti kuracağını açıklamıştı.

 

 

Yorumlar 24 Yorum Var
  • hamido 16.03.2021 14:10
    İstanbul il başkanları Bugra Kavuncu ve Canan Kaftancıoğlu Akşener ve Kılıçdaroğlu üstüdur. KK ve Aplaya koltuklarını veren üst akılın atamasıdır onlar.
  • Kurtuluş 16.03.2021 13:35
    Şimdi böyle konuşurlar,secim gelince Erdoğanı devirme projesinde birlikte hareket ederler.Hem fetö diyor elestiriyor ama fetöyle mucadele eden Erdogana laf soylemekten geri kalmıyor.Inandırıcılığıni yitiriyor
  • ayhan 16.03.2021 12:35
    Çok akıllı olduklarını zannediyorlar.Ama cahil diye karaladıkları Anadolu halkı bunlardan daha zeki,olanı biteni görmekte daha mahir.
  • Maraşlı Hasan 16.03.2021 12:28
    Durmuş bir saat bile iki kez doğruyu gösterir. Bu adamın iyi parti hakkındaki sözleri doğru ama yüzü kayış gibi nursuz ve gözleriyle sözleri samimi değil. Bu ülkeyi ileriye taşıyacak samimiyet ve vizyona sahip olmadığı ve kişisel davrandığı çok açık. Allah bizi samimi olmayan insanlardan korusun
  • Fatih 16.03.2021 11:22
    Bunların hepsi şark kurnazı, proje belli, İP yi terk eden seçmeni AKP veya MHP ye gidişini engellemek kuracakları cart curt partisine yönlendirmek, yemezler canım.
Daha fazla yorum görüntüle