Samsun’da hafif ticari araçla çarpışıp savrulan otomobil, kavşakta, karşıya geçmek için yol kenarında bekleyen anne ve kızına çarptı. Kazada Zehra Atmaca (29) hayatını kaybetti, annesi Ayşegül Aydemir (47) ise yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, dün saat 15.00 sıralarında Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kampüsü'nde meydana geldi. Ahmet Enes B. yönetimindeki 55 AAH 266 plakası hafif ticari araçla Semih Murat Y. yönetimindeki 55 AEC 069 plakalı otomobil döner kavşakta çarpıştı. Savrulan otomobil, karşıya geçmek için yol kenarında bekleyen Zehra Atmaca ve annesi Ayşegül Aydemir'e çarptı. Kazada anne ve kızı yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu yaralılar, ambulansla üniversite hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan Zehra Atmaca, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Tedavisi süren Aydemir’in idurumunun ağır olduğu belirtildi.

Kaza sonrası hafif ticari aracın sürücüsü polis ekiplerince gözaltına aldı. Bu arada kaza anı, çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Yorumlar 110 Yorum Var
  • mavi şeker 04.04.2021 19:56
    orta sarı cızgı var yorum yaprken ordakı sıızn ananız bacınız esınız kardesınız olabılırdı netıcede orda sarı cızgıyı sus olsun dıye cızmemısler.Ustunluk doktorun değildir yayanındır.
  • mavi şeker 04.04.2021 19:54
    özrün bahanesi olmaz can kurtarmaya gıderken can almış bunun bahanesi yok hep bahne oluyor ıntıhar eden askerı dıyorlar ıkı kısının canını kast etmeye degermı
  • Levent ALAS 24.03.2021 13:04
    Dr. Asker hastasını biran önce ameliyata alabilmek için kaza yapmıştır. Kötü niyet yoktur.
  • Dilara 20.03.2021 00:49
    Siyah araçtaki bir doktor ve intihar eden askerin ameliyatına yetişmeye çalışırken kırmızı ışıkta geçip kazaya sebebiyet vermiş. Evet geçmemeliydi daha dikkatli olmalıydı ama keyfi yapılmış bir hız yok olayların iç yüzünü bilmeden insanları asıp kesmek ne kadar doğru??
  • gökdeniz 19.03.2021 14:31
    arkadaşımın halası kadın uzun tedaviye alındı
Daha fazla yorum görüntüle