Son dakika: Hatay'da yakalanan iki teröriste yardım eden kişi CHP'li çıktı

Hatay’ın Kırıkhan ilçesi Kaletepe Mahallesi'nde, 2 gün önce İlçe jandarma Komutanlığı ve Polis Özel Harekat ekipleri tarafından çiftlik evine yapılan operasyonda 1’i yaralı olarak yakalanan 2 teröriste yardım ve yataklık yaptığı ileri sürülen Mehmet K.'nın CHP Kırıkhan ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyesi olduğu ortaya çıktı.

Son dakika: Hatay'da yakalanan iki teröriste yardım eden kişi CHP'li çıktı
Son dakika: Hatay'da yakalanan iki teröriste yardım eden kişi CHP'li çıktı
GİRİŞ 21.03.2021 01:53 GÜNCELLEME 21.03.2021 01:55
Bu Habere 119 Yorum Yapılmış

Hatay’ın Kırıkhan ilçesi Kaletepe Mahallesi'nde, 2 gün önce İlçe jandarma Komutanlığı ve Polis Özel Harekat ekipleri tarafından çiftlik evine yapılan operasyonda 1’i yaralı olarak yakalanan 2 teröriste yardım ve yataklık yaptığı ileri sürülen Mehmet K.'nın CHP Kırıkhan ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyesi olduğu ve aynı zamanda Hatay Vatanını Sevenler Federasyonunun rozetini takıp Kırıkhan ilçe Temsilciliği yaptığı iddia edildi.



Kırıkhan ilçesine bağlı Kaletepe Mahallesi'nde 18 Mart Perşembe günü jandarma ve Polis Özel Harekat ekiplerince düzenlenen operasyonda 1'i yaralı 2 terörist yakalandı. Ayrıca, operasyonda yakalanan Mehmet K.'nın 2 teröriste yardım ve yataklık yaptığı ileri sürüldü. Gözaltına alınan Mehmet K.'nın, CHP Kırıkhan ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyesi olduğu ve aynı zamanda Hatay Vatanını Sevenler Federasyonunun rozetini takıp Kırıkhan ilçe Temsilciliği yaptığı ileri sürüldü. Olayın ortaya çıkmasıyla birlikte CHP yönetim kurulu tarafından yapılan toplantı sonrası Mehmet K.'nın partiden ihraç edildiği öğrenildi. Ayrıca, Hatay Vatanını Sevenler Federasyonu il başkanı, teröristlere yardım ve yataklık yaptığı ileri sürülen Mehmet K.'nın Derneğe üyeliği ile ilgili yapılan eleştirilere sosyal medya hesabından cevap verdi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Federasyonumuzun adını hiç kimse kirletemez. Kendisini vatansever, milliyetçi olarak tanıtan bu teröristin kamufle olmak için federasyonumuzun adını kullanmasına asla müsaade etmeyiz. Bu haine Federasyonumuzun rozetini takmıştık ancak güvenlik soruşturması tamamlanmadığı için resmi üyeliğini gerçekleştirmemiştik."

Mehmet K.'nın gözaltında olduğu ve soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 119
  • vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    sasirdikmi sasirmadik, hdp nin rolunu artik chp ustlendi, bu partiye oy verenlerde vatan millet sevgisi yok
    Cevapla
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    Vay be şimdi CHP liler PKK yardım ve yataklık yapmayamı başladılar.neler duyacaz daha kim bilir.
    Cevapla
  • BALTACI 3 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP demek Türkiye cumhuriyeti devletine ve Atatürk’e ihanet edenler bu zihniyet deyilmi chp AŞ ortaklarını bilmeyen yok her halde geçenlerde Kılıçdaroğlu bir Atatürk’ düşmanı ve hakaret eden şahsa CHP rozeti taktı bu CHP tabanı ve bu partiye oy verenle bu Atatürk düşmanlıgını görmüyormu sonrada çıkıp mustafa Kemal’in askerleriyiz diyenler gözünüzmü kör oldu kulaklarınızda duymuyormu sagır sultan duyduda sizleri duymadınız bireeeeee
    Cevapla
  • hakan aksel 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunların vatan sevgisi iste bu kadar guya vatanını sevenler derneği üyesi kesin o dernekte teröristlere aittir
    Cevapla
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    pkk chp nin taşeron örgütüdür herkes böyle bilsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi