İp sarkıtarak çatıdan girdiği evde eşini katletti!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde apartmanın çatısından ip sarkıtarak girdiği evde boşanma aşamasındaki eşini bıçaklayarak öldüren kişi gözaltına alındı.

İp sarkıtarak çatıdan girdiği evde eşini katletti!
İp sarkıtarak çatıdan girdiği evde eşini katletti!
GİRİŞ 23.03.2021 06:38 GÜNCELLEME 23.03.2021 07:37
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Hacıkaplanlar Mahallesi Kayalık Caddesi'nde bulunan 6 katlı apartmanın 5. katında kızı Özlem Yılmaz'la yaşayan Meral S. (50) ile boşanma aşamasındaki eşi Erkan S. (52) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma başladı.

Tartışma sırasında Erkan S, yardım istemek için balkona çıkmak isteyen eşini vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak kaçtı. Kadının olay sırasında evde olan kızının çığlıkları üzerine eve giren komşuları, polise ihbarda bulundu.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçmaya çalışan zanlıyı gözaltına aldı. AA'nın haberine göre; yaşamını yitiren Meral S'nin cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

EVE ÇATIDAN İP SARKITARAK GİRMİŞ

Cinayet zanlısı Erkan S'nin ilk ifadesinde, eşiyle boşanma meselesi yüzünden tartıştıklarını, çatıdan sarkıttığı iple 6. kata, oradan da 5. kata inerek balkondan eve girdiğini ve salonda uyuyan eşini uyandırdıktan sonra olayın yaşandığını söylediği öğrenildi.

YORUMLAR 10
  • Terazi 3 yıl önce Şikayet Et
    KIZ BABALARINA çooooook iş düşüyor çok.. kızına sahip çıkmayan babaların suçu bütün bunlar. o kadıncağızın kılına dokununca kızın babasının kendisini silindir gibi çatır çatır ezeceğini bilse dokunabilir mi? ben söyleyeyim: dokunamaz, kendi canından da vazgeçmediyse.
    Cevapla
  • niğdeli 3 yıl önce Şikayet Et
    asıl iş erkek baba ve analarına düşüyor. senin zihniyetle babasını da ezebilecek herkes bu şekilde eşini sevdiğini öldürebilir.
    Cevapla
  • cem 3 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu öldürdünde kadın kurtuldu , sen ise cezaevine bunun adı çözüm müdür. seni istemiyorsa zorla mı sevdireceksin.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun kadın olsun erkek olsun Allah kimseyi kötü insanlarla karşılaştırmasın öldürmek hiç bir zaman için çözüm değildir maalesef mahkemeler boşanmaları uzatmadan hemen boşanma kararı vermeli davalar uzadıkça sıkıntılar da büyüyor çocuklar hariç Nafakanın da acilen kaldırılması lazım
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    alın size sözleşme den çıkma uygulaması.
    Cevapla
  • sde 3 yıl önce Şikayet Et
    ne alakası var
    Cevapla
  • ümit*korku 3 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun, bu azim ve kararlılığı vatana millete hizmet için kullansaydın ey gafil, dünyanı da ahiretini de mahvettin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir
İran ve İsrail'den yüzyılın tiyatrosu - Gazete manşetleri