Antalya'da bir kadın, taşla, tartıştığı erkek arkadaşı olduğu tahmin edilen kişinin otomobilinin ön camını kırdı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Konyaaltı ilçesine bağlı Pınarbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Kadın ile erkek arkadaşı olduğu değerlendirilen kişi arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında kadın, kaldırımdan basketbol topu büyüklüğünde bir taş aldı. O sırada erkeğe bağıran kadın, öfkeyle taşla otomobilin ön camına atıp patlattı. Çaresiz şekilde kadını izleyen adam, öfkelenip otomobilin camına kendisi de vurdu. Aracının arka camına tekme de atan adam, kadına bir şeyler söyledikten sonra aracına bindi ve araç içine sarkan camları ayağıyla vurarak dışarı attı. Önce kadın, ardından da erkek otomobiliyle sokaktan ayrıldı.

Yaşanan kavga ve kadının otomobilin camının taşla patlatma anları, çevredekiler tarafından cep telefonu kameralarıyla görüntülendi.

Yorumlar 24 Yorum Var
  • GAGA 25.03.2021 18:56
    zina suç olmalı
  • GAGA 25.03.2021 18:55
    İyiki GADİR yok orada yoksa adam sustalı pıçaaa yerdi kalbinden. Sonra kadına şiddet diye adam 3/5 yılla kurtarırdı KAHROLSUN KADIN ŞİDDETİ...Kadınlardan sevmiyorum ....
  • Reis C* 25.03.2021 18:31
    ZiNA nın suç sayılmadığı hoş görüldüğü zavallı ülkem Türk aile yapısının Medeniyet Yalanı ile bilinçli olarak yok edildiği EDEP AHLAK UTANMA Duygusunun kalmadığı bir ülkede bunlar sıradan şeyler... Günümüzde herkes sevgili herkes arkadaş Millet kafayı yedi olay bu yani...
  • eyhidi 25.03.2021 18:28
    yahu size ne he size ne! arkadaş herşeyi çekip çekip nete atıyorlar, hayır ben olsam, şikayetçi olurdum, kişisel hak ihlali neticede.
  • Aga 25.03.2021 17:56
    Ankara sözleşmesi nin mahiyeti erkegi korumak olsun bence, durum ordada...
Daha fazla yorum görüntüle