Ayasofya Camii'nde 87 yıl aradan sonra Berat Kandili heyecanı yaşandı. Akşam namazı sonrası camiye gelen vatandaşlar namaz kılıp dua etti. 

Ayasofya Camii'ne gelen vatandaşlar koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe gözeterek akşam ezanından itibaren camiye giderek namaz kıldı, dua etti. Kur'an-ı Kerim okuyup, mevlit ve ilahiler dinleyerek kandilin manevi atmosferini yaşayan vatandaşlar Ayasofya Camii'nde kandili kutladıkları için mutlu olduklarını, kandilin tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diledi

Yorumlar 24 Yorum Var
  • Ramazan 28.03.2021 16:23
    Binbir gece masali gibi vatana millete hayirli olsun Reyis helal olsun hep sizin sayenizde Türk milleti ibadetlerini yeniden özledigi mükemmel Ayasofya camiinde yapmanin özlemini geride birakmistir sagolun varolun.Ey Türk ecdati camiilerimizi bos birakmiyalim namaz vakitlerimizi eksiksiz olarak kilalim ben cok dindar birisiyim hicbir vakti kacirmam fakat coguzaman bakiyom yeterikadar mümüni müslüm göremiyom malesef . Ey müminler ibadetlerimizi eksiksiz yerine getirmeye gayret edelim iyi olur.
  • mehmet 28.03.2021 15:43
    ayasofyayı açan sayın başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. arkasındayız milletçe
  • Emre19 28.03.2021 15:34
    Ucuz kahramanlik yapanlar,hiç bir zaman maddi ve manevi şeylerden haz duymazlar.Milletin canıyla kanıyla sahip olduğu kutsallari yok pahasına başka amaçları için kullanırlar ve elden çıkarırlar.Allah devletini dinini seven her şeyin üstünde tutanları eksik etmesin..
  • Mehmedim 28.03.2021 13:42
    Bir Rüya Gibi. “Ayasofya ibadete açılsın” diye senelerce bağıran yürüyen hatta polis copu yiyenler bunun anlamını bilir. Ak Parti ve Başkanı’ndan AllahRazıOlsun...Ayadofya’nın açılışına destek veren parti, dernek, şahıs hepsinden AllahRazıOlsun...Ayasofya’nın açılmasına karşı çıkan İBB Başkanı imamoğlu başta muhalif partileri, ABD yi, bazı AB ülkelerini de Allah bildiği gibi etsin.,
  • Çeri 28.03.2021 13:13
    Elhamdülillah Sayın Cumhurbaskanimizi vesile ederek bugünleri gösteren Rabbimiz e şükürler olsun elhamdülillah amin
Daha fazla yorum görüntüle