Avcılar’da evinin önünde karşıdan karşıya geçen 3 yaşındaki çocuk, yoldan geçen kamyonetin altında kaldı. Kaza sonrasında hastaneye kaldırılan çocuk, ambulansta hayatını kaybetti. Yaşanan feci kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, dün öğlen 14.00 sıralarında Yeşilkent Mahallesi’nde meydana geldi. Umut K. (3) isimli çocuk evinin önünde karşıdan karşıya geçerken yoldan geçen kamyonet üzerinden geçti. Yaşanan kaza sonrasında ağır yaralanan minik Umut, hastaneye kaldırılırken ambulansta hayatını kaybetti. Sürücü ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay sonrası minik Umut'un yakınları sinir krizi geçirdi. Olayı duyan minik Umut’un akrabası yaşananları anlatarak, “Çocuğa vurmuş, çocuk vefat etti. 3-4 yaşlarındaydı, sürücü teslim oldu. Çocuk karşıdan karşıya geçiyormuş” dedi.

Feci olay anı güvenlik kamerasında

Yaşanan feci olay ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, kamyonetin yolda seyir halinde iken Umut K.’nin karşıdan karşıya koşması ve bir anda kamyonetin ön ve arka tekerlerinin üzerinden geçmesi görülüyor.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Vatandas 03.05.2021 00:11
    Öncelikle Allah rahmet eylesin ailesine Allah sabır versin şoför içinde zor bir durum ancak 3yasinda bir çocuğun sokakta tek başına neisivar bence bütün suç anne ve babasinda artı ominik çocuk sanki park halindeki aractakiler tarafından itildi dikkatli bakin
  • Onur 01.04.2021 12:28
    Alla ramet eylesin mekanı cenet olsun alla anneye babaya sabır versin
  • Vatandaş 31.03.2021 13:26
    Anne babasına da ceza verilmeli düşüncesindeyim
  • Misafir 31.03.2021 11:44
    Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun Ailesine de Allah sabırlar versin Lütfen Küçük çocukları tek başlarına sokaklara bırakmayalım onlar yetişkinler gibi dikkatli olamazlar onlar için her şey bir oyun yollar zaten araçlardan geçilmiyor yol üzerine park edilen araçlarda ayrı bir sıkıntı video da görüldüğü gibi
  • reis 31.03.2021 11:17
    3 yaşındaki çocuğu sokağa salan anne babaya ceza vermek lazım. şoförün hiç bir suçu yok.
Daha fazla yorum görüntüle