İstanbul'da saldırı: Kardeşi ve yeğenlerine kurşun yağdırdı

Gaziosmanpaşa’da kardeşler arasında çıkan miras kavgasında bir kişi ağabeyini silahla vurarak öldürürken, yeğeni ve yeğeninin iki oğlunu yaraladı.

GİRİŞ 01.04.2021 22:58 GÜNCELLEME 01.04.2021 23:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gaziosmanpaşa’da kardeşler arasında çıkan miras kavgasında bir kişi ağabeyini silahla vurarak öldürürken, yeğeni ve yeğeninin iki oğlunu yaraladı. Ağabeyini öldüren şahıs olay yerinden kaçarken, polis ekipleri yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, saat 19.30 sıralarında Gaziosmanpaşa Hürriyet Mahallesi 279 Sokakta yaşandı. İddiaya göre, kardeşler 72 yaşındaki Ömer Abdullah Ö. ve kardeşi 68 yaşındaki Turan Ö. arasında miras yüzünde sorun yaşamaya başladı. Aynı binada oturan kardeşlerden Turan Ö. ağabeyi Ramazan Abdullah Ö. ile apartman içinde tartıştı.

Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine taraflar arasında kavga çıkarken, Turan Ö. yanında getirdiği silahla ağabeyi Ramazan Abdullah Ö.'yü, yeğeni Kerim Ö.'yü ve Kerim Ö.'nün oğulları Ömer Faruk Ö. ile Kerem Ö.'yü vurdu. Kanlar içinde yere yığılan 72 yaşındaki ağabey Ömer Abdullah Ö. hayatını kaybederken, yeğen Kerim Ö. ve çocukları yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kerim Ö.'nün oğullarının ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Saldırıyı gerçekleştiren Turan Ö., kaçarak olay yerinden kayıplara karışırken, polis ekiplerinin şahsı yakalama çalışmaları sürüyor.

YORUMLAR 6
  • RTEEBU 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazık yaş yetmiş iş bitmiş dahası imanda gitmiş, hadi bakalım kavgasını ettiğin mal dünyada ve ahirette kurtarsın bakalım yazık.
    Cevapla
  • ÇETİN 3 yıl önce Şikayet Et
    Mülk Allahındir
    Cevapla
  • selam 3 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi daha mı mutlu oldun?
    Cevapla
  • Elazigli 2323 3 yıl önce Şikayet Et
    Herseyi hallettinmi.malın çok oldu diyelim Ama o.malın milyarlarcasi kadar agir bi günahın oldu.bitmis ömrünüde diyer dunyanida yaktın kül ettin dünya malina tapan yaratik asalak
    Cevapla
  • Dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Dunya mali dunyada kalir.Mal sahibi mulk sahibi nerde bunun ilk sahibi.Doymayan gozu bir avuc toprak doyurur.Allah herseyin hayirlisini nasip etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam