Çekmeköy Nişantepe Mahallesi ziyaretini "işte yoksulluğun resmi" diyerek basınla paylaşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, vatandaşların ziyaret sırasında “yardımlarda bizi ayırıyorsunuz” dediği görüntüler ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu’nun ekibinin konuşmaları yarıda keserek, genel başkanlarını vatandaşların yanından aldığı görüldü.

Görüntülerde Kılıçdaroğlu’nun etrafını saran kadınlardan birinin “Çekmeköy Belediyesi’nden alıyoruz ama diğer gelen kartlar bizim evlerden ayrılıyor, kesinlikle ayrılıyor. Belirli insanlar alıyor. Allah razı olsun kaymakamımızdan da memnunuz, alıyoruz” diyerek İBB’nin yardımlarda kendilerine ayrımcılık yaptığını söylediği görülüyor.

Bir diğer mahalle sakini, ”vermiyorlar, ayırıveriyorlar” derken, başka bir kadın da, “Gittiğimiz zaman biz arabalarla gönderdik, depoya gönderdik oradan alın diyorlar. Ama biz hiçbir şey göremiyoruz; ne kumanya ne başka bir şey. Mesela ayakkabı, mont geliyor çoluğumuzun çocuğumuzun eline ulaşmıyor” diyor.

Bu konuşmaların üzerine ekibinin araya girmesiyle Kılıçdaroğlu, kadınların yanından ayrılıyor.

Yorumlar 81 Yorum Var
  • Sünûhat 06.04.2021 00:59
    “Evet, İstanbul siyaseti, İspanyol hastalığı gibi bir hastalıktır. Sünûhat
  • temel 06.04.2021 00:44
    olayin iyi tarafindan bakin adamlar sut verecek bol bol icin afiyet olsun on lira sogan pahali diye kosup chp oy verenlerin sorunu beter olsunlar sorun bunlara kime oy verdin diye chp verir sonra sikayet eder chp kazandigi zaman yani irak halki gibi sokak da apaci dansi yapiyorlar idi iyi girdi
  • Malatyalı 06.04.2021 00:41
    Kendini hak ile meşgul etmezsen batıl seni işgal eder.
  • Malatyalı 06.04.2021 00:31
    71/ Nûh -23- Dediler ki: "Sakın ilâhlarınızı bırakmayın, sakın Vedd, Suvâ, Yeğus, Yeûk ve Nesr'i bırakmayın."(*) *Bunlar Hazreti Nûh kavminin tapındıkları putların isimleri idi.
  • vatan severler 06.04.2021 00:25
    kimi kime şikayet ediyorsunuz al birin vur birine iki side yalancı
Daha fazla yorum görüntüle