Emniyet Genel Müdürlüğü'nden 12 Nisan paylaşımlarıyla ilgili açıklama

Emniyet Genel Müdürlüğü, sosyal medyada yapılan 12 Nisan paylaşımlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden 12 Nisan paylaşımlarıyla ilgili açıklama
Emniyet Genel Müdürlüğü'nden 12 Nisan paylaşımlarıyla ilgili açıklama
GİRİŞ 12.04.2021 13:03 GÜNCELLEME 12.04.2021 13:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), sosyal medyada "#12 Nisan" etiketi adı altında suç işleyen hesapların tespit edildiğini ve gerekli soruşturmaların başlatıldığını bildirdi.

EGM'den yapılan yazılı açıklamada, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca, sosyal medya ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütüldüğü belirtildi.

Sosyal medya platformları üzerinden bugün "#12Nisan" etiketiyle yapılan paylaşımlara dikkat çekilen açıklamada, "Bu paylaşımlar içerikleri itibarıyla sosyal medya terörüdür. Bu tür paylaşımlara asla müsaade edilmeyecektir. Bu etiket adı altında suç işleyen hesaplar tespit edilerek gerekli soruşturmalar başlatılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • dogumgunumu 3 yıl önce Şikayet Et
    ne ki 12 nisan anlamadım
    Cevapla
  • Kriptolara Dikkat 3 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal medya devlet ve İslam düşmanlarının elinde maalesef, yalan, iftira, çarpıtma, algı operasyonlarıyla halkımızın özellikle genç nesilin beynini yıkıyorlar, yurt dışı kaynaklı ajanların Türkçe paylaşımlar yaparak milletimizi devlet ve İslam düşmanı haline getirmeye çalıştığını anlamak için uzman olmaya gerek yok. Çok sinsiler çok, youtube ve twitter'da milyon takipçi sayısına ulaşmış İslam düşmanı devlet düşmanı kripto hesaplar var.. Yayınladıkları sinsi içeriklerle kimler olduğunu anlarsınız..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek