TEM'de TIR devrildi! Yol tamamen kapandı

TEM Otoyolu Kumburgaz mevkii Ankara istikametinde kum yüklü TIR bir otomobilin üstüne devrildi. Kazada 41 yaşındaki Metin Keskin hayatını kaybetti.

GİRİŞ 13.04.2021 13:59 GÜNCELLEME 13.04.2021 14:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Tem Otoyolu Kumburgaz mevkii Ankara istikametinde kum yüklü TIR bir otomobilin üstüne devrildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. TIR'ın dorsesinin altında kalan otomobilin sürücüsünü kurtarma çalışmaları başladı. Vatandaşlar ve itfaiye ekipleri dorsedeki kumu küreklerle boşalttıktan sonra, dorse aracın üzerinden kaldırıldı.

İtfaiye ekipleri otomobil içindeki sürücüyü çıkardı. Otomobilin sürücüsü 41 yaşındaki Metin Keskin'in hayatını kaybettiği tespit edildi. Öte yandan, yolun Ankara istikameti tamamen trafiğe kapandı. Ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

YORUMLAR 5
  • Şahin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu araçlar hani gps ile denetleniyordu? Teknoloji değil ahlak ve terbiye önler.
    Cevapla
  • gurhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha bugün bunun gibi katil bir hafriyat kamyonu 100 km/sa hızla sağdan geçti. Tabi kaza esnasında kendileri büyük araç olduğu için bir şey olmayacağını biliyorlar. Senin canın, ailen vs. umurlarında değil. Böyle de vicdansızlar. İllaki içlerinde iyileri de vardır ama 100 tanede 5 tane en fazla. Devlet böyle adamlara ehliyet ve belge verirken ne denetleme var ne de eğitim.
    Cevapla
  • İç işleri 3 yıl önce Şikayet Et
    nasıl bir ülke isek arabaya binince kişilik değişimi yaşıyoruz
    Cevapla
  • Murathan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu teröre kim dur diyecek bunlar vicdansızlar
    Cevapla
  • mavi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu hafriyat kamyon sürücüleri tam anlamıyla KATİL.Trafikte diğerlerini hiçe sayıp, bir sefer fazla yapıp para almak için yapmayacakları şey yok.Bunlara denetim ise zaten yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi