Gaziosmanpaşa'da özel bir tıp merkezinde hemşire Süleyman Gül'e saldırdıktan sonra kayıplara karışan Taşkın T., abisinin evinde bulunan tavan arasında polis ekiplerince yakalandı. Adliyeye sevk edilen Taşkın T., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziosmanpaşa'da 23 Şubat günü özel bir tıp merkezinde yaşanan olayda hemşire Süleyman Gül, alkollü olduğu belirtilen iki kişinin saldırısına uğramıştı. Saldırı sırasında aldığı yumruk ve kafa darbeleriyle yaralanan Gül, durumu polis ekiplerine bildirdi. Gaziosmanpaşa Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler kavgaya karışan Murat B.'yi kısa sürede yakalayarak adliyeye sevk etmişti. Murat B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken hemşeri Süleyman Gül'e kafa atan saldırgan Taşkın T. kayıplara karışmıştı.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Velid 18.04.2021 15:30
    Maganda cumhuriyeti olmak istemiyorsak, sürüsünün içinde ancak dayılanma marifeti gösterebilen yaratıklara prim verilmemeli. Toplumda yeri olmamalı.
  • Siirtli 17.04.2021 13:23
    Oğlum, Türk polisi yakalar. Hadi iceride de kabadayılık yap da göreyim. Tavan faresi
  • Hasan 17.04.2021 00:53
    Ah ah! DEVLETİN YASALARI ETKİLİ DEĞİL Kİ; BU TÜR ZORBALARA YAPTIKLARININ AYNISINI , AYNI HAKARET VE AYNI DARBELERİ VURDURMADIKÇA NE ZULUM GÖREN HAKKINI ALMIŞ OLACAK, NEDE ZALİMLİK YAPAN KİŞİLER GEREKEN CEZAYI ALMIŞ OLACAKLAR. İÇ, İÇ GEL SARHOŞTUM HAVALARIYLA ZULMET, VUR, KIR, DÖV VE SONUNDA YAPILANI SUÇ SAYMA, BİR KAÇ GÜN SONRADA KABADAYI OLARAK MİLLETİN ARASINA DÖNDER. SUÇLULAR İŞLEDİKLERİ SUÇLAR MİKTARINCA CEZA VE KARŞILIK GÖRMEDİKÇE ADALET YERİNİ BULMAYACAKTIR.
  • Hakan 17.04.2021 00:48
    Neden bu kadar korkak olduk?Gelen herkesi ittirdi ve itilen de arkasını dönüp gitti. O hemşire kardeşim niye kendini savunmuyor, onu da anlamadım. Bu korku kültürü nereye kadar?
  • Muammer 17.04.2021 00:34
    Çakal cesaretin varsa niye kaçıyorsun.
Daha fazla yorum görüntüle