KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ortak basın toplantısı düzenledi. Tatar ve Çavuşoğlu gazetecilerin gündeme dair sorularını cevapladı. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, haddini aşan Yunan Bakan'a haddini bildiren Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'na teşekkür etti.

Tatar, ''Çavuşoğlu'nun yanıtı yerindeydi, haklarımızı yedirmeyiz. Yunan Bakan Dendias çizmeyi aşmıştı, cevabını aldı. Bravo Çavuşoğlu...'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar 34 Yorum Var
  • Yusuf.ir 17.04.2021 18:42
    Bravo ne , sağol varol yaşasın teşekkürler saygılar sevgiler bu kadar çok kelime vardır.
  • ersin 17.04.2021 15:06
    yorumculardan bazıları şeşi beş görmüş . ersin tatarın videosunu görünce kıbrısta kuran kurslarını o kapattı zannediyor.sallıyor sallıyor . bu arada belliki zoru var erdoğanada müslümanlık adına sallıyor. dallama .ulan madem müslümansın istanbulda eşinin bir saatte 2 kilo domuz etini yiyip bitirmekle gurur duyan kadının il başkanlığını yaptığı partiye oy verirken müslümanlığın aklına gelmedimi
  • ADEM oguz KUSAGLI 17.04.2021 13:36
    yunan bakanin soyadi DENDIAS bir raslatimi acaba DENKTAS
  • osman 17.04.2021 12:34
    Yunana karşı ses çıkması için kişinin Türkiyeyi sevmesi gerek. Sonradan Türk ismi kullanmakla olmuyor.
  • Şuhudi Çelik 17.04.2021 12:23
    Kuran kursları kapanma meselesi nedir? Hiç utanma arlanma yok onu biliyoruz da müslüman bir millet olarak islama bu kadar düşman kişileri nasıl iş başına getirebiliyoruz onu anlayamıyorum. Artık her kuran okuyanı namaz kılanı ben mğslamın diyene inancımız kalmadı.Namaz kılan, Kuran okuyan bir cumhur başkanı kuran kurslarını kapatıyorsa. Millet olarak müslüman olarak bizim dangalaklığı bırakmamız lazım. Münafık kafirden beterdir. Kuran kursu kapatıp sonra milketin önğne çıkıp kuran okuyan sahtekardan başka biri olabilir mi böyle bir zata ne denir.
Daha fazla yorum görüntüle