Fetih Derneği’nden savaş mağduru ailelere ramazan yardımı

Fetih Derneği, Ramazan yardımları kapsamında İdlib kırsalında yaşayan yetim ailelerine ve ihtiyaç sahibi 1500 kişiye iftarlık dağıtımı gerçekleştirdi.

Fetih Derneği’nden savaş mağduru ailelere ramazan yardımı
Fetih Derneği’nden savaş mağduru ailelere ramazan yardımı
GİRİŞ 16.04.2021 20:29 GÜNCELLEME 16.04.2021 20:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dernekten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

Fetih Derneği olarak “Siz Varsanız İftarda Mutluluk Var” sloganıyla çıktığımız Ramazan kampanyamızla, bu yıl da ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaşmaya devam ediyoruz. Bağışçılarımız vesilesiyle hem Türkiye’deki hem de dünyanın birçok bölgesindeki yetim, öksüz, hasta, bakıma muhtaç kişilere ulaşıyor ve onlara yardım eli uzatıyoruz.

Suriye’ye 620. Yardım Tırımız Ulaştı

Suriye’nin Babul Hava Tampon bölgesindeki 2 dönüm arazi üzerine kurulu lojistik depomuz Türkiye’den gelen yardım tırlarındaki malzemelerin, kamplara daha hızlı bir şekilde dağıtımı konusunda önemli bir rol oynuyor.

Fetih Derneği Genel Başkanı Yılmaz Bulat yapmış olduğu açıklamada; ‘‘Ramazan ayı boyunca İdlib’de bulunan 5 bin kişi kapasiteli mutfağımızda günlük 2-3 bin kişiye iftar vermeye devam ediyoruz. İlk etapta İdlib’de bulunan mülteci kamplarında yaşayan 500 aileye kumanya, ekmek dağıtımı gerçekleştirdik. İdlib’de yaşayan ihtiyaç sahibi kardeşlerimize Ramazan ayı boyunca destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Arakanlı Müslüman Kardeşlerimizin Yanındayız

Bangladeş’in Cox’s Bazar bölgesinde çıkan yangın sonucunda Arakanlı Müslümanların yaşamını sürdürdüğü Balukhali mülteci kampına gıda yardımı ve iftarlık dağıtımı gerçekleştirdik.

YORUMLAR 1
  • emin 2 yıl önce Şikayet Et
    maşallah ..rabbim daim etsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı