Bakan Koca duyurdu: Vaka sayısı artış hızı azaldı

Sağlık Bakanı Koca, 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısı en çok artan illerde vaka sayısı artış hızının azaldığını açıkladı.

Bakan Koca duyurdu:  Vaka sayısı artış hızı azaldı
Bakan Koca duyurdu: Vaka sayısı artış hızı azaldı
GİRİŞ 20.04.2021 14:26 GÜNCELLEME 20.04.2021 15:57
Bu Habere 134 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka sayılarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Bakan Koca, sosyal medya hesabından, "100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısı en çok artan illerimiz Düzce, Çanakkale, Zonguldak, Yozgat ve Yalova. Azalan illerimiz ise Kırklareli, Kilis, Samsun, Osmaniye ve Adıyaman. Vaka sayısı artış hızı azaldı. Vaka sayıları da tedbirlerle birlikte azalacak." paylaşımında bulundu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 134
  • Ottomans 2 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin bayramda vaka sayisinda nirvana yapariz
    Cevapla
  • Göktürk okcu 2 yıl önce Şikayet Et
    ilginize alakaniza mucadelenize en icten teşekkürlerimi sunuyorum sayin bakanim. allah razi olsun.
    Cevapla
  • hıghlander 2 yıl önce Şikayet Et
    Asimetrik dizilimde ki illerin sıralamasına bakınca,doğrusal sıralarsak: Çanakkale-Tekirdağ-Kocaeli-Yalova-Düzce-Zonguldak-Karabük-Yozgat-Erzincan-Erzurum.En uç batıdan,en uç doğuya sanki bir SR-71 uçağı rotası gibi.Çok yüksek irtifadan,yüksek hızla radara yakalanmadan yoğun yüksek bulutlara da gizlenerek havadan ağır moleküllerle birleştirilip aşağı bırakılmış virüs tozu gibi.Sadece Yozgat ve düzce kesiminde,kuzeyden kuvvetli rüzgar yüzünden biraz güneye de savrulmuş bu toz...Ne dersiniz yorumcu arkadaşlar,olabilir mi?. Süveyş'te takılan geminin kargosu olan tanklarda ne vardı acaba,iklim tozu mu,ağır taşıyıcı moleküllü kimyasallar mı.!!!?(not:Meteorolojiyi de bir arayalım hele)
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bölüm 2 Her yerde aşının oluşturduğu antikorun süreli olduğu bununda ortalama 6 ay etkili olduğu söylenmektedir. Hal böyleyken aşı olmanın kesin ve tek çözüm olduğunda ısrar boşunadır. Aşı olmamakla da virüsün yaşam ortamı olarak göreve hazır bekleyen olursunuz. Bunun da bir maliyeti olup, ülkemizde devlet tarafından finanse edildiğinden ekonomimize zarar verir.
    Cevapla
  • Antijen 2 yıl önce Şikayet Et
    C. Türk tam bir hainsin.
    Cevapla
  • Rizeli 2 yıl önce Şikayet Et
    bugün 346 kişi öldü herkes istediği yorumu yapar sen ağzını topla adam gibi konuş önce.. klavyede kahramanlık kolay tabi senin için.
    Cevapla
  • Batandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşıları kendi satıyormuş gibi bir izlenim var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
IMF'den Türkiye açıklaması