Kabaktepe'den CHP'ye sert tepki: İstanbul'a 'guguk kuşu belediyeciliği' geldi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe; CHP’nin, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na sessiz kaldığını söyledi.

Kabaktepe'den CHP'ye sert tepki: İstanbul'a 'guguk kuşu belediyeciliği' geldi
Kabaktepe'den CHP'ye sert tepki: İstanbul'a 'guguk kuşu belediyeciliği' geldi
GİRİŞ 26.04.2021 02:57 GÜNCELLEME 26.04.2021 02:58
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

24 TV ekranlarında Esra Elönü'nün sunduğu Arafta Sorular programına konuk olan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe; CHP’nin, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na sessiz kaldığını söyledi. Kabaktepe; "Sözde soykırım iddiaları üzerine 10 bin km uzaklıktaki ABD yönetimine tepki gösteren CHP, kendi İstanbul İl Başkanı’na tek kelime edemiyor. HDP’ye tek kelime edemiyor. Bunlar, Türkiye’nin kamu vicdanını zedelemiştir” dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe katıldığı bir televizyon programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. "Türkiye, tıpkı Osmanlı'daki gibi insanlığın sığındığı son ada olmuştur. Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte Türkiye'nin bu ada kimliğini tekrar yükseltmek için İstanbul Teşkilatı olarak en büyük desteği vereceğiz" diyen Kabaptepe, "Kan kardeşimizin başına bir hâl geldiğinde göstermemiz gereken tavrı, gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimiz için de göstermeliyiz. 'Müslümanlar bir vücut gibidir, bir uzvu acısa bütün vücut hisseder' şuuru buradandır" ifadelerine yer verdi.

"İSTANBUL SEÇİMİ BUGÜN KAZANILMIŞTIR"

Kabaktepe 2023 seçimlerine vurgu yaparak, "2023 Seçimleri'nde Cumhurbaşkanımızı bağrından çıktığı İstanbul'dan %60+1 ile Ankara'ya; 2024'te AK Partili Belediye Başkanımızı Saraçhane'ye göndereceğiz. İstanbul seçimi bugün kazanılmıştır, 2024'te tescil edilecektir. İstanbul'un adı üzerinden provokatif hayaller kuranlar tarihte olduğu gibi bugün de hayallerinin altında ezilirler. 1453'ten beri İstanbul'dur. 2453'te de İstanbul olacak, 3453'te de. Türkiye Cumhuriyeti her daim buradadır" dedi.

"KENDİ İL BAŞKANI'NA VE HDP'YE TEK KELİME EDEMİYOR"

Açıklamalarının devamında CHP'yi eleştiren Kabaptepe, "Sözde soykırım iddiaları üzerine 10 bin km uzaklıktaki ABD yönetimine tepki gösteren CHP, kendi İstanbul İl Başkanı'na tek kelime edemiyor. HDP'ye tek kelime edemiyor. Bunlar, Türkiye'nin kamu vicdanını zedelemiştir. Makama gelene kadar sevgi pıtırcığı, makama oturduktan sonra kibir abidesi. Siyasetin büyüklüğü, dilinizden dökülen sözlerle ve yaptığınız işlerle ölçülür. 'Muhatap almıyorum' demek kibrin tecessüm etmiş halidir" şeklinde konuştu.

"SÖZ DEĞİŞTİRME HIZINDA FORMULA YARIŞI OLSA CHP'LİLER HEP BİRİNCİ ÇIKAR"

CHP'nin sürekli olarak söylem değiştirmesine değinen Kabaktepe, "Cumhurbaşkanımızın Şehir Hastaneleri projesine CHP'liler 'Ne gerek var?' dedi. Salgın baş gösterince 'Niye daha önce yapılmadı?' dedi. Söz değiştirme hızında formula yarışı olsa CHP'liler hep birinci çıkar" ifadelerine yer verdi.

Kabaktepe açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi:

"GUGUK KUŞU BELEDİYECİLİĞİ GELDİ"

"İstanbul'da eser ve hizmet belediyeciliği bitti. Yerine ajans belediyeciliği, algı belediyeciliği, balon belediyeciliği, Guguk Kuşu belediyeciliği geldi. Fıtratı gereği guguk kuşu yuva yapmaz, guguk kuşu kuluçkaya yatmaz, guguk kuşu hazıra konar. CHP'li İBB'de son 2 yıldır 'guguk kuşu siyaseti' hakim. İBB, 14 kez borç istedi, tamamına 'evet' dedik. Şu anda İstanbul Belediyesi'nin geleceğini ipotek altına alıp, borç alamaz hale getirdiler. Liyakatli kadroları işten attılar. Yerlerine partizanca atama yaptılar. İBB'de işler sarpa sarınca 'Engelleniyoruz' yalanına sarıldılar. 'Engelleniyoruz' yalanı bir balondur ve o balon da patlamıştır"

"NE ZAMAN SEFER SAYILARINI ARTIRALIM DEDİNİZ DE BİZ ENGEL OLDUK?"

"İstanbul'a hangi parkı yapmak istediniz de biz 'hayır' dedik? İstanbul'a hangi ulaşım projesini yapmak istediniz de biz 'hayır' dedik? Ne zaman sefer sayılarını artıralım dediniz de biz engel olduk? İstanbul güzelleşecek. Gençlerimiz enerjisiyle bize güç katacak. Halka hizmeti esas alan, hem fen işlerinde hem halkla ilişkilerde hem de eser siyasetinde birinci AK Belediyecilik ile İstanbulumuz 2024'te yeniden tanışacak. CHP'li İBB'de israf düzeni kuruldu. İBB'nin söylediği yalanlardan matematik ağladı, standart sapma aralığı İBB sayesinde yüzde 70'lere çıktı"

"DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE'Yİ NASIL İNŞA EDERİZ GAYESİYLE ÇALIŞIYORUZ"

"Gençleri kategorilerle, kalıplarla ayrıştırmaya değil onlarla birlikte yaşamaya gayret ediyoruz. Genç kardeşlerimizi, Türkiye'nin hem bugününü hem de yarınlarını birlikte inşa etmeye davet ediyoruz. Biz 'Türkiye'nin hem bugününe nasıl fayda sağlarız hem de gelecekte daha güçlü Türkiye'yi nasıl inşa ederiz?' gayesi ile çalışıyoruz. Bizi diğer siyasi partilerden ayıran en temel özellik işte bu vizyondur."

"AK PARTİ'NİN PROJELERİ MİLLETİN TALEBİDİR"

"CHP'li İBB son 2 yılda 139 milyar TL'lik kaynak tüketti. Peki bu kadar kaynakla ne üretildi? Sadece 4 tane belediyemiz 4 milyar TL'lik bütçeyle 2 yılda 187 projeye imza attı. Musluk takma, temel atmama törenlerinden başka ne ürettiniz? AK Partimiz yaklaşık 20 yıldır siyaset arenasında iktidarda. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi biz hem milletimizin aslını ve inancını; hem de özgürlüğü ve bağımsızlığı temsil ediyoruz. AK Parti'nin projeleri milletin talebidir."

"YALANIN YAYILMA HIZI, DOĞRUYA GÖRE 7 KAT DAHA FAZLA"

"Yalanın yayılma hızı, doğruya göre 7 kat daha fazla. Bu yayılma hızını siyasete zemin yapan insanlar var. Her algı duvarı yıkılabilir ve yıkılacaktır. Biz hakikatin güneşiyle bu naylon işleri eriteceğiz. Siyaset her canlıya hizmeti esas alan, insanın en çok çalışması gereken alan. Bildiklerinizi, varsa yapabileceklerinizi daha fazla insana ulaştırma imkanı sağlıyor. Siyaseti değerli kılan da bu"

"Hiçbir insan bir diğerinin kalbiyle, gönlüyle aynı değil. Kibir ve büyüklük taslamak en kötü şey. Irklar ve sosyal statüler yüzünden kavgalar çıkıyor. Kimse bulunduğu yerde doğmak için dilekçe yazmadı. Seçmedik bunları. Bugünümüz; ecdadımızın mirası, çocuklarımızdan ödünç aldığımız bir andır. Makam ve mevkiler sade ve sadece insanlığa en hayırlı hizmeti sunmak için bir araç olarak görülmelidir. Öz vatanımızda parya olmamamız için terimizi soğutmadan çalışma azmimizi terk etmememiz gerekir. Derdimiz insan, sevdamız Türkiye! Türkiye'ye sevdalı olan ve tam bağımsız Türkiye'yi kurmaya çalışan bir yolculuk içerisindeyiz."

YORUMLAR 22
  • Yakub 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Kabaktepe, gençleri pratik sahada diriltebilirsiniz. Spor , sorumlukluk hizmet görevlendirme, milli görüş gençlik teşkilatı modeli şap şart. Bu konuda diyanet ile birlikte çalışmak gerek. Youtuberlar ve hackerlar derneği kurup eğitmek gerek. Neyin eğitimi? Tabiiki Hakkı üstün tutma eğitimi. Özellikle münafıkların müşriklerin hileli oyunları deşifre edilmeli.
    Cevapla
  • Engin 2 yıl önce Şikayet Et
    imamoğlundan kuş bile olmaz..kuşa hakaret etmeyin lütfen..
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 2 yıl önce Şikayet Et
    YA ARKADAŞ ANLAMADINIZ MI DAHA BUNLAR TERÖR ÖRGÜTÜN KOLLARI DESTEKÇİSİ DAHA NE GÖRMEK İSTİYORSUNUZ PKK İLİŞKİLİ GÖRÜNTÜLÜ HER ŞEY AÇIKTA NET BİRLİKTE OLDUKLARI DAHA NEYİNİ SORUYORUZ CANAN KAPTANCI OĞLU DKPC Lİ BİR TERÖR ÖRGÜTÜN MENSUBUDUR BUNU KİM İNKAR EDEBİLİR YA AYIPTIR YAZIKTIR TÜRK MİLLETİYLE DALGAMI GEÇİYORSUNUZ CHPPKK OLMUŞ ARTIK bunun aksini kim inkar edebilir ispatlanmış bir kişi aramızda hemde chp nin dkpc terör örgütün mensubu istanbul il başkanı ortalıkta birde türk devletin maaşını alıyor bu kadın ermeni türkiye deki ermenilerde gözden geçirilmesi lazım artık biz yaklaştıkca iyi niyetli bunlar itleşi yorlar
    Cevapla
  • vatan tektir 2 yıl önce Şikayet Et
    iyide baskanim 08.09.1999 da kanun degisti EYT li vatandaslar dogdu bunlarin haklarini vermedigi icin istanbul Ankara gitti yine soyluyorum gene gider geriye donuk yasa olmaz ver halkina EYT yi al istanbulu
    Cevapla
  • DELİ BALTA 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık başkanım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız