Aksaray’da aile arasındaki arazi kavgası kanlı bitti: 5 yaralı

Aksaray'da aile arasında çıkan arazi kavgasında eniştesi ve yeğenini bıçaklayan şahıs, annesini, kız kardeşini ve diğer yeğenini sopayla vurarak yaraladı.

Aksaray’da aile arasındaki arazi kavgası kanlı bitti: 5 yaralı
Aksaray’da aile arasındaki arazi kavgası kanlı bitti: 5 yaralı
GİRİŞ 29.04.2021 18:52 GÜNCELLEME 29.04.2021 18:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, Hasas Mahallesi 6693 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, müstakil evlerinin arazisi için aralarında anlaşmazlık bulunan Halim K. (52) ve kız kardeşi Gülseren G. (41) tartışmaya başladı. Gülseren G.’nin eşi Emra G. (43) ile kızları Hediye G. (18) ve Melike G. (17) de tartışmaya karışınca Halim K. yanında bulundurduğu bıçakla eniştesi Emra G.’yi 3 yerinden bıçakladı. Halim K. daha sonra yeğeni Hediye G.'yi ise sırtından bıçakla yaralarken, elindeki bıçağı bırakarak evden aldığı sopayla kendi öz annesi Fatma K. (79), kız kardeşi Gülseren G. ve yeğeni Melike G.'yi darp etti. Kavga seslerini duyan komşular durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, şüpheli Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 1
  • osman ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Artık şu kanunlar adam akıllı değişmeli miras yüzünden 10 metre hissesi var ne alıyor ne satıyor mağdur olanlar ayrılırken mal paylaşımı ve nafaka davaları ve tehdit yaralama gibi daha bir çok Kanun yeniden ele alınmalı Alkollüydüm sarhoştum uyuşturucu almıştım bahaneleri suçu azaltma nedeni olarak görmemeli küfür hakaret aşağılama cezaları ağırlaştırılmalı zorla park parası alanlar bunlara çözüm bulunmalı olay olup bitiyor kanun sonra işliyor buna engel olacak tedbir önlem alınmalı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler
Şimşek: Yabancı ilgisi somut kaynak girişine dönmüş durumda