Vatandaş tatil merkezine akın etti, trafik kilitlendi

Bu akşam saat 19:00'da başlayan ve 17 gün sürecek olan tam kapanma, büyük kentlerden Kuşadası’na akın yaşanmasına yol açtı.

Vatandaş tatil merkezine akın etti, trafik kilitlendi
Vatandaş tatil merkezine akın etti, trafik kilitlendi
GİRİŞ 29.04.2021 21:56 GÜNCELLEME 29.04.2021 21:59
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Tam kapanma sürecini geçirmek için gelenler, pandemi dönemiyle zaten nüfusu artan Kuşadası’nı daha da kalabalıklaştırdı.

Yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan "tam kapanma" öncesinde Kuşadası’nda büyük bir yoğunluk yaşandı. İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgeyle, bugünden başlayarak 17 Mayıs Pazartesi günü 05.00'e kadar uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesi büyük şehirlerde yaşayan vatandaşlar, akın akın Kuşadası’na geldi.

Kuşadası’nda trafik kilitlendi

Kısıtlama sürecini ve Ramazan Bayramı'nı Kuşadası’nda geçirmek isteyenler, özellikle Kuştur girişi ile Davutlar kavşağında araçlarıyla yoğunluk oluşturdu. Karayolundaki trafik akışında yaşanan aksamalara polis ekiplerince müdahale edilirken, şehirler arası otobüs terminalinde de zaman zaman yoğunluk yaşandı. Kuşadası’na tam kapanma için akın edenlerin yol açtığı yoğunluk, kent içi trafiğine de yansıdı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 10
  • adamın birisi 2 yıl önce Şikayet Et
    E-Devlet Kilit Çalışma İzin Belgesi Alamıyoruz..Tüpçüsü ,Sütçüsü,Tedarikcisi, Üreticisi Tüketicisi Dışarda Kısıtlamadan Muaf Listesi Var 43 Madde Kısıtlama Olacaklar Yazılsaydı Daha Azdı.
    Cevapla
  • Ufuk 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür bu ülkede açız diyen çok ama aç yok.açız diyen birisinin evine bşrşeyler getirmiştim,buzdolabını bir açtım.birşey koyacak yer yoktu.hele bu gün çarşıdan arabayla zar zorgeçtim,her taraf araba.25 milyona yakın araba var,yani her üç kişiden birş arabalı,ülkemiz zenginlemiş ama nasılsa insanlar aç.inanalımmı.
    Cevapla
  • FM.. 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülke olarak hayatta adam olmayız, virüs kontrol altına alınsın diye kapanma uygulanıyor millet tatile gidiyor. Bir senedir ailecek bütün kurallara uyduk, bunları gördükçe alemin enayisi bizmiyiz diye soruyorum.
    Cevapla
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Niye enayi olasın. Bunun kul hakkı tarafı var, Allah hesabını sorar.
    Cevapla
  • FM.. 2 yıl önce Şikayet Et
    Ömer, olmadığını nereden biliyorsun ? Sen de bilmeden yazma . Sahile bir saatlik şehirde yaşıyorum , bugün sahil bolgelelerine giden yollarda trafik kilitlendi .
    Cevapla
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin yazlığın olsa gitmez misin, düşünde yaz, adam yazlığında kendi başına yaşayacak
    Cevapla
  • Horozkentli 2 yıl önce Şikayet Et
    Yarın bi karar alın kapanmayı iptal edin. Zenginler tuzu kurular fıldır fıldır gezecek, kendilerine otellere tatil beldelerine atacaklar. işçiler memurlar esnaflar ya tam kapanacaklar ya gündüz işe gidecek akşamları ve haftasonları eve kapanacaklar. Zengine yasakta işlemiyor. 20 gün sonra gelirler semt pazarından 1 lira eksik parayla domates biber almak için dolaşan insanlara çemkirirler virüsü hep bunlar yayıyor diye. Adaletin batsın dünya.
    Cevapla
  • Gökhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Keşke röportaj yapılsaydı, "açız aç" derlerdi birçoğu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı