Bakan Soylu: Kandil’e geçiş hattını kapatıyoruz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “Kuzey Irak’taki operasyonlar sürecek. Bu bölge Kandil’e geçiş hattı, bu hattı kontrol altında tutacağız” dedi.

Bakan Soylu: Kandil’e geçiş hattını kapatıyoruz
Bakan Soylu: Kandil’e geçiş hattını kapatıyoruz
GİRİŞ 30.04.2021 08:30 GÜNCELLEME 30.04.2021 08:34
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti MKYK üyelerine terörle mücadele konusunda yapılan operasyonlar hakkında bir sunum yaptı. Soylu, daha önceki operasyonların İstanbul, Ankara ve İzmir’deki TSK mensuplarının ankesör telefon bağlantılarını inceleme sonucunda yapıldığını hatırlattı. Soylu “Son dönemlerde ortaya çıkartılan yeni kripto FETÖ’cülere yönelik operasyonlar, ankesörlü telefon konuşmalarına ilişkin taramayı tüm Türkiye’ye yaymaktan kaynaklanıyor. Daha önce İstanbul, Ankara ve İzmir’deki ankesör konuşmalarını incelemiştik. Artık tüm illeri bu kapsama aldık. Türkiye genelindeki tüm ankesörlü konuşmalar taranmaya başladı. Son dönemde artan operasyonlar da ve gözaltılar da bu yeni çalışmadan kaynaklanıyor” dedi. 
 

Irak'ın kuzeyinde SİHA'lar darbeyi vurdu!


METİNA’YA ÜS KURULACAK

Kuzey Irak'taki Metina, Zap, Avaşin-Basyan ve Kandil'deki PKK hedeflerine yönelik son operasyonlar hakkında da bilgi veren Bakan Soylu “Kuzey Irak’taki operasyonlar sürecek. Metina bölgesi önemli bir yer. Tıpkı Suriye’de olduğu gibi, burada üs kuracağız ve bölgenin denetimini yapacağız. Bu bölge Kandil’e geçiş hattı, bu hattı kontrol altında tutacağız” dedi.

Türkiye Gazetesi

YORUMLAR 17
  • Kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp.dersimli kemal uykusunu kaçırdı
    Cevapla
  • dert 2 yıl önce Şikayet Et
    vallahi billahi girdiğimiz yerlerde üst kurarsak dünya gelse bizimle savaşamaz baş edemez hemen o mağaraları üst bölgesinin içine alallım allahım ülkemizi koru güç ver
    Cevapla
  • TÜRKİYELİ 2 yıl önce Şikayet Et
    chp ve ortağı iyi parti üzülmüştür..
    Cevapla
  • bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    Apacik herkesin bildiği gizli ortakları hdpkk dan çok korkuyorlar. Ya ihanetleri ortaya çıkarsa diye. Merak etmesinler chp ve ip liler bu ihaneti bile bile ihanetin içindeler. Girtlaklarina kadar şehit kanı üzerlerine bulaştı. Ha pkk ha ip hiç farkları yok
    Cevapla
  • hanedan 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun sayın bakanım
    Cevapla
  • Tolga Ertek 2 yıl önce Şikayet Et
    chp de üzülmüştür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri