Haberglobal ekranlarında Buket Aydın'ın sunduğu Koltuk programının bu haftaki konuğu Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu oldu.

Sunucu Buket Aydın, daha önce CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da sorduğu "LGBT Türk aile yapısını bozuyor mu?" sorusunu Temel Karamollaoğlu'na da yöneltti.

KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI NE ÖNERİYOR?

İstanbul sözleşmesi ile ilgili biz her zaman ittihatlı davrandık. Biz dedik ki; Biz kadına şiddetin karşısındayız. Hem de tam, hangi noktada bu adımları atmak istiyorsanız, kim gelirse gelsin yanındayız. Aileyi korumak mecburiyetindeyiz.

Biz kadına şiddetin önlenmesi için ne yapmak gerekiyorsa yapalım... Gelin bütün partiler bir arada, birlikte politika üretelim, ittifak sağlamaya çalışalım.

LGBTİ TÜRK AİLE YAPISINI BOZUYOR MU?

Biz aile yapısını koruyalım derken bunu sadece kendi ülkemiz için söylemedik. Tüm dünyada ihtiyaç var. Ancak diğer hususlara gelince İstanbul sözleşmesinin en önemli tarafı, görünmeyen arka planı bütün dünyada aile yapısını kaldırmaya müteveccihtir. Sadece Türkiye'de değil. Bu aile yapısını tahrip ederek nüfus kontrolünü sağlamak. Aileyi topyekun dünyadan kaldırmak istiyorlar.

CİNSİYETSİZLİK DİYE BİR TERİM ORTAYA ATILIYOR

Cinsiyetsizlik diye bir terim ortaya atılıyor, ne demek cinsiyetsizlik? Bir insan anasından doğduğu zaman ya kızdır ya erkektir, problemli olan varsa o da belirtilir. Ama siz bunu ortadan kaldıracağız, çocuklara belirli bir yaşa gelene kadar ne kızım de ne oğlanım de. Bunun manası olmaz ki. Bu toplumu yaralayan, dejenere eden bir yaklaşım.

Tekrar söylüyorum, doğuştan bir takım anomaliler varsa bunlarla mutlaka ilgilenilmesi, problemlerinin çözülmesi için gayret gösterilmesi icap eder.

Yorumlar 114 Yorum Var
  • Mert 02.05.2021 22:57
    o kadar laf salatası yapıyorsun oy kaybı korkusundan Allah bunu lanetliyor biz kesinlikle karşıyız diyemiyorsun tüh senin Müslümanlığına....
  • S.UYSAL 02.05.2021 13:32
    Bu karamolladan ne kendisine ne Türkiyeye ne de partisine ne de Müslümanlara bir fayda gelmez.hdp de chp de erbakanın hangi ilkelerini görüyor acaba.Bahsettiği kişiler erbakanı bir kaşık suda boğacaklardı.
  • Misasafir 01.05.2021 23:30
    Buradan herkese özellikle yetkili kişilere sesleniyoruz Herkes biliyor .PKK Teröristler sürekli kılık kıyafet isim bayrak değiştirip kendilerini gizledini Herkesin bildiği ismi PKK Bayrağı Öcalan PYD yi hiç konuşmayalım PKK nın diğer İsmi Komünist ve bayrağı Çekiç ve Orak birde Che Guevara nin resmi dır. PKK nın bir de üçünü kılıfı ismi bayrağı var o da LGBT Bayrağı yani özelllikle Türkiye de Tüm LGBT liler hepside PKK lı Teröristleri dir bu sefer bu kılığa girmişler dır (o yüzen doğuda sıkışınca Fistan kaçmalari buraya dayanıyor )
  • Bozok 01.05.2021 15:59
    Programda cumhur ittifakı Erbakan Ho anın fikirlerine gelirse umhurittifakına yaklaşırız demiş. Şu anki ortaklarının bir kısmı Erbakan ve senin gibilere bir kğfretmedikleri kalıyordu. Unuttunmu yoksa sayfamı yatıyorsun
  • Vahap 01.05.2021 14:25
    Karamolla cumhur ittfakı için Erbakan ilkesını şart koşmuş , demekki pkk, hdp chp ile beraber rahmetli Erbakanın ilkelerini uyguluyor. Yazıklar olsun
Daha fazla yorum görüntüle