Erdoğan'dan şehit ailesine taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Asan'ın ailesine başsağlığı mesajı gönderdi.

Erdoğan'dan şehit ailesine taziye mesajı
Erdoğan'dan şehit ailesine taziye mesajı
GİRİŞ 02.05.2021 17:52 GÜNCELLEME 02.05.2021 17:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Yıldırım Harekatı'nda yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Asan'ın ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

YORUMLAR 5
  • RIZA TURAN DAŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    Cevapla
  • RIZA TURAN DAŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEZ KUTSAL VATAN BÖLÜNMEZ EY NAZLI HİLAL DALGALANDIĞIN YERDE NE KEDER NEDE DERT KALMASIN AY-YILDIZLI ALBAYRAĞIMIZ GÖKLERDE DALGALANACAK BAYRAĞIMIZ AYYILDIZ SANCAĞIMIZ AKPARTİ TEŞKİLATIDIR. ( Şehitlerimizin Mekanı Cennet olsun Amin ) Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderimizin Manevi oğluyum Teorik biyo- kimya fizikci bilim insanı büyük bilge;
    Cevapla
  • RIZA TURAN DAŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    DEĞERLİ :CUMHURBAŞKANIM AİLEM SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ ANNEM İLE ADIYAMAN İLİNDE GECE VE GÜNDÜZ SANIRIM 23 GÜN DEMOKRASİ NÖBETİ TUTTUK ÖNCE VATAN DEDİK VATANIMIZ SİZLERİN YÜKSEK ZEKASI İLE GÜÇLÜ MÜCADELESİ İLE KURTULMUŞTUR. AKPARTİ TEŞKİLATIMIZ ALLÂHIN İZNİ SELAMÂTİ İLE YÜKSEK TAHMİNİMİ SÖYLÜYORUM 2023 YILINDA AKPARTİ TEŞKİLATIMIZ BİRİNCİLİK'İLE KAZANACAKTIR. AÇIKLAMALAR : SEVGİLİ CUMHURBAŞKANIM ANNEM SİZLERİ BALIKESİR İLİMİZDE İFTAR YEMEĞİNE DAVET EDİYORUZ İNŞALLAH DAVETİMİZİ KABÜL EDERSİNİZ CİMERDEN YAZMIŞTIM TANIŞMAK VE ELİNİZİ ÖPMEK İSTİYORUM BİR CEVAP DAHA HENÜZ GELMEDİ BEN SİZLERİN MANEVİ OĞLUNUZ TEORİK BİYO-KİMYA-FİZİKÇİ BİLİM İNSANI BÜYÜK-BİLGE DAVET LÜTFUMUZU KABÜL BUYURUN Teşekkürler
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Âlemde Şer oğuzda Er tükenmez! Ruhun şad mekanı cennet, peygamberimiz komşun olsun Şehidim. Sana kıyanlar ve tüm zalimler için YAŞASIN CEHENNEM!
    Cevapla
  • Önder 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu, akşener sizlerde arasaniz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı