Arnavutköy’de bir parkta yaşanan kavganın büyümesi üzerine bıçaklanarak öldürülen 19 yaşındaki Sait Çakmak’ın öldürülmeden hemen önce saldırıya uğradığı görüntüler ortaya çıktı. Çakmak'ı bıçakla öldürdüğü iddia edilen şüpheli de gözaltına alındı. 



Arnavutköy Anadolu Mahallesi’ndeki bir parkın hemen yakınında başlayan kavga cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde Sait Çakmak yaklaşık 15 kişinin saldırısına uğruyor. Kaçmaya çalışan talihsiz genç görüntülerden dakikalar sonra bir parkın içerisinde bıçaklanarak öldürülüyor. 


 

Hayatını kaybeden Sait Çakmak’ın yakınları, olayın hemen ardından saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen şüphelinin evine saldırmış, içeride şüpheli ve yakınlarının olduğu 20 kişi mahsur kalmıştı. Olayların büyümesi üzerine Arnavutköy’e çok sayıda çevik kuvvet ve özel harekat polisi sevk edilmiş, evde bulunan 20 kişi özel harekat polisleri tarafından sabaha karşı geniş güvenlik önlemleri altında evden çıkarılmıştı. Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen şüpheli de gözaltına alınarak, Gayrettepe'deki Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. 

Yorumlar 18 Yorum Var
  • Mehmet 1 14.05.2021 18:05
    Bizim komşumuzu yolda giderken arabaya zorla attılıar sakin bir yerde kolunu bacağını kırdılar bir de parasını aldılar sonra bir yere bıraktılar işin daha vahim yanı bunlar tespit edildiklerini anlayınca komşunun kapısına dayanıp şikayetten vazgeçin diye evlerine baskına geldiler dışarı çıktıklarında da 3-4 el silahla ateş ettiler aman Allah’ım hangi zamandayız rabbim böyle vahşi yaratıklardan bizi ve çocuklarımızı koru böyle vakıalar İstanbul’da artmaya başladı böyle yaratıkları İstanbul’dan kaldırıp gelmiş oldukları yere insanın yaşamadığı dağbaşlarına salacaksın medeniyet görmemiş canavarlar
  • Doğrucu davut 14.05.2021 16:55
    Yazacak çok şey var ama faydası olmayacak boşver o zaman ..........
  • i aydın 14.05.2021 16:08
    maalesef dinden maneviyattan yoksun tamamen maddenin esiri olmuş vahşi bir genliçlik türedi. 9 yaşında bir oğlum var ve her daim düşünüyorum onu,bu vahşi sırtlan ve çakal sürülerinden koruyup dinine vatanına milletine bağlı bir evlat olarak nasıl yetiştirebilirim. ALLAH ım sen neslimizi koru bize asımın neslini nasip et yarabbi.
  • Ayhan Gökmen 14.05.2021 16:06
    Tek care:KISAS
  • elif 14.05.2021 15:29
    bunlar dinsiz, imansız, vicdansız, ahlaksız, namussuz insanlar. adeta insanlıktan çıkmış hayvandan beter olmuşlar.
Daha fazla yorum görüntüle