Pompalı tüfek dehşeti: Ölü ve yaralılar var

Iğdır Tuzluca'ya bağlı Kuruağaç köyünde yaşayan E.A'nın husumetli olduğu kişilerin üzerine ateş açması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Pompalı tüfek dehşeti: Ölü ve yaralılar var
Pompalı tüfek dehşeti: Ölü ve yaralılar var
GİRİŞ 14.05.2021 15:12 GÜNCELLEME 14.05.2021 16:19
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Iğdır'ın Tuzluca ilçesine bağlı Kuruağaç köyünde2 kişiyi pompalı tüfekle ateş edip yaralayan Ersin Aydeniz, onları hastaneye götürmeye gelen kişilere de ateş açtı. Olayda 3 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi ise yaralandı.

Olay, saat 12.00 sıralarında ilçe merkezine yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki Kuruağaç köyünde meydana geldi. Yavuz Aydeniz (65) telefon görüşmesi yaparken, bilinmeyen nedenle Ersin Aydeniz’in silahlı saldırısına uğradı. Yaralanan Yavuz Aydeniz kanlar içinde yere yığıldı. Silah sesini duyan Ünal Aydeniz, olay yerine koştu. Ersin Aydeniz, bu kez de Ünal Aydeniz’e ateş edip yaraladı.

HASTANEYE GÖTÜRMEYE GELENLERİ DE VURDU

Köy korucusu Taner Özayyıldız, Yavuz ve Ünal Aydeniz’i hastaneye götürmek için aracıyla bölgeye geldi. Ancak Ayyıldız, bu kez de Taner Özayyıldız (27) ile yanındaki Gaffar Özayyıldız ile Adil Aydeniz’e (66) ateş açtı. Ortalığın kan gölüne döndüğü olayda, evine doğru giden Ersin Aydeniz, araç içerisinde yaralı gördüğü Taner Özayyıldız’a bir el daha ateş etti.

1 KİŞİ OLAY YERİNDE, 2 KİŞİ HASTANEDE ÖLDÜ

İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler, Taner Özayyıldız’ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Diğer 4 yaralı ise İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak yaralılardan Yavuz ve Adil Aydeniz de doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Durumları ağır olan Gaffar Özayyıldız ile Ünal Aydeniz, ilk müdahalelerinin ardından Iğdır Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Jandarma, olayın ardından Ersin Aydeniz’i suç aleti silahla yakalayarak gözaltına aldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 13
  • Yediemirler 2 yıl önce Şikayet Et
    Ölüm korkusu olmalı..Caydırıcı olur
    Cevapla
  • HANİFİ ÇİFÇİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne Oluyor Bizim Milletimize Allahım Islah Etsin
    Cevapla
  • Söz Milletindir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bireysel silahlanma , toplumsal cinnet demektir , ülkeyi Teksas edecek bireysel silahlanma durdurulsun
    Cevapla
  • Osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Birisi bu adamı durduramamışmı silahla. Geleni gideni koşanı uçanı vurmuşta vurmuş. Asker polis nasıl bu silah seslerine gelmemiş. Aralarında bayağı vakit geçmiş saldırılarda.
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Nerde yaşıyorsun kardeş?
    Cevapla
  • Vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    şehir merkezinde olmuyor, öyle köyler oluyor ki Jandarma 1 saatte ancak varabiliyor, şehir meekezinde olan bir olay degil anlayacağın
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsani degerlerden uzak bir varlikmis. İnsan katletmek bu kadar basit olmamali. Sayet kisas uygulanmis olsaydi o katil de katliam yapamayacakti. Katledilene medil de katile taraf ulen bir nizam var. Nizam dek ne kadar dogru ise.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler