Traktör kazasında hayatını kaybeden 4 kişi son yolculuğuna uğurlandı

Ankara'nın Haymana ilçesinde römork bağlı traktörün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 3'ü çocuk 4 kişinin cenazeleri defnedildi.

Traktör kazasında hayatını kaybeden 4 kişi son yolculuğuna uğurlandı
Traktör kazasında hayatını kaybeden 4 kişi son yolculuğuna uğurlandı
GİRİŞ 15.05.2021 21:30 GÜNCELLEME 15.05.2021 21:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kazada hayatını kaybeden Dilay Koyuncu, Belinay Tan ve Necmiye Tan için Bahçecik Mahallesi meydanında, İlknur Akyüz için ise Kavak Mahallesi meydanında öğle vaktinin ardından cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazlarına, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, İyi Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Haymana Kaymakamı Muhammed Gürbüz, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut ve ölenlerin yakınları katıldı.

Cenazeler, namazın ardından köy mezarlıklarında defnedildi.

Olay

Dün akşam saatlerinde, Hamza T. idaresindeki traktör ile römorku, Kirazoğlu köyü Mangal Dağı mevkisinde devrilmiş, olay yerine gelen sağlık ekipleri, 22 yaralıyı yaptıkları ilk müdahalenin ardından Haymana Devlet Hastanesine götürmüştü.

Tedavi altına alınan yaralılardan Dilay Koyuncu, Belinay Tan, İlknur Akyüz ve Necmiye Tan hayatını kaybetmiş, kazazedelerin tamamının Bahçecik Mahallesi'nde yaşadığı bildirilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • selçuk 2 yıl önce Şikayet Et
    yahu buraya korona uğramamış anlaşılan cenazede kalabalığa bak. 4 vefat çok acı. ANCAK ANKARADAN TATİL İÇİN HAYMANAYA GELİYORLAR. SONRA ROMÖRKE DOLUŞUP PİKNİĞE GİDİYORLAR. HEMDE BU KISITLAMA GÜNLERİNDEN. önce düşünmeliler. nerde yanlış yaptık diye. bizler kısıtlama döneminde burnumuzu dışarıya çıkarmazken, kimisi maç peşinde, kimisi tatil, kimisi de piknik peşinde.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'de bir ilk! TCG İstanbul göreve bir ay sonra göreve hazır...
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!