Kuaför ve berberlerin yeni çalışma saatleri! Kuaför ve berberler açık mı?

18 gün süren tam kapanmanın ardından faaliyetlerine ara verilen berber, kuaför ve güzellik merkezi gibi işletmelerin açık olup olmadığı vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İçişleri Bakanlığı işyerlerinin tekrar açılmasına yönelik genelgeyi yayınladı. Hafta içi sokağa çıkma yasağı saat 21.00’dan sonra başlıyor. Peki kuaför ve berberler açık mı? İşte tam kapanmanın ardından berber ve kuaförlerin yeni çalışma saatleri…

Kuaför ve berberlerin yeni  çalışma saatleri! Kuaför ve berberler açık mı?
Kuaför ve berberlerin yeni çalışma saatleri! Kuaför ve berberler açık mı?
GİRİŞ 17.05.2021 17:19 GÜNCELLEME 17.05.2021 17:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kuaför ve berberler açık mı? Kapalı alanda hizmet veren kişisel bakım yerleri tam kapanma sürecinde faaliyetlerine ara vermişti. Tam kapanma 17 Mayıs Pazartesi günü saat 5.00 itibariyle sona erdi. Saç, sakal tıraşı olacaklar erkekler berberlerin, kadınlar ise kuaförlerin açık olup olmadığını merak ediyor. İçişleri Bakanlığı yayınladığı kademeli normalleşme genelgesinde AVM’ler, küçük esnaf ve birçok işyerinin tekrar faaliyete geçtiğini duyurdu. Müşteri kabulüne başlayan birçok yerin ardından berber ve kuaförlerin yeni çalışma saati ve günleri sorgulanıyor. Peki Kuaför ve berberler 17 Mayıs Pazartesi günü açık mı? İşte faaliyetlerine başlayan işletmeler…

Kuaför ve Berberler Açık mı? 

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede faaliyetlerine ara verilen perakende ve hizmet sektöründeki giyim, tuhafiye, züccaciye, hırdavat gibi dükkanlar ile büro ve ofisler vb. işyerleri hafta içi günlerde açık olacağı bilgisi paylaşıldı. Hafta sonu kuaför ve berberler sokağa çıkma yasağı uygulanacağı için kapalı olacak.

Kuaför ve Berberlerin Yeni Çalışma Saatleri Belli Oldu!

İçişleri Bakanlığı’nın Pazar günü açıkladığı genelgede  sinema salonları, kahvehane, kıraathane, kafe, lokanta gibi birçok işletmenin 1 Haziran tarihine kadar kapalı olması kararı alındığı duyuruldu. Kuaför, berber gibi işletmeler hafta içi açık olurken saat 07.00 ile 20.00 saatleri arasında müşteri kabul edebilecek. Sosyal mesafenin korunmasının zor olduğu bu işletmelerde Sağlık Bakanlığı  Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde içerisinde bulunduğu işkolu için belirlenen tüm salgınla mücadele tedbirlerine riayet edilecek.

Hangi İşyerleri Kapalı Olacak?

17 Mayıs-1 Haziran tarihleri  arasında  Gazino, taverna, birahane, nargile salonu/kafeleri,- Sinema salonları, kahvehane, kıraathane, kafe, dernek lokali, çay bahçesi gibi yerler, internet kafe/salonu, elektronik oyun yerleri, bilardo salonları, halı saha, yüzme havuzu, spor salonları, hamam, sauna ve masaj salonları, lunaparklar ve tematik parkların faaliyetlerine geçici olarak ara verilecek.

YORUMLAR 2
  • gral 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH yardımcımız olsun
    Cevapla
  • mtdrgn 2 yıl önce Şikayet Et
    haftasonu zaten herkes dışarıda ekmek bahanesi ile. berber ve kuaförler de açılabilirdi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam