Düğün, Nişan ve Kına serbest mi? Düğün Salonlarının açılacağı tarih belli oldu mu?

Düğün, Kına ve Nişan yapacaklara üzücü haber geldi. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Kademeli Normalleşme Tedbirleri Genelgesi düğün hazırlığında bulunan çiftler için açıklama geldi. İşte herkes tarafından merak edilen sorunun cevabı...

Düğün, Nişan ve Kına serbest mi? Düğün Salonlarının açılacağı tarih belli oldu mu?
Düğün, Nişan ve Kına serbest mi? Düğün Salonlarının açılacağı tarih belli oldu mu?
GİRİŞ 22.05.2021 10:22 GÜNCELLEME 22.05.2021 10:23

17 Mayıs saat 05.00 itibari ile sona eren Tam Kapanma sonrası düğün hazırlı içerisine giren çiftler Düğün, Kına ve Nişan etkinlerini yeniden serbest olup olmadığını merak etmeye başladı. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Kademeli Normalleşme Tedbirleri Genelgesi ile yuva kuracak çiftlerin en çok merak ettiği soruya açıklık getirdi. İşte Düğün, Kına ve Nişan etkinlikleri için açıklanan detaylar...

Düğün, Kına ve Nişan Serbest Mi?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Kademeli Normalleşme Tedbirleri Genelgesi ile Düğün, Kına ve Nişan etkinleri 1 Haziran tarihine kadar ertelendi Bu süre zarfından salınlar ve etkinliklerin yapılması yasak. 

Düğünlerin ne zaman başlayacağına ilişkin açıklama ise düzenlenecek Kabine Toplantısından sonra belli olması bekleniyor. 

İşte Kademeli Normalleşme Tedbirleri Genelgesi'nde yer alan açıklama;

Evlendirme işlemlerinin gerçekleştirilmesine devam edilmekle birlikte halen uygulanmakta olan nikah ve nikah merasimi şeklindeki düğünler ile nişan ve kına gibi etkinliklerin yapılmaması uygulaması, 1 Haziran 2021 tarihine kadar devam edecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri