Bahçeli'den Kudüs açıklaması: Böyle giderse küresel savaş karşımıza çıkacaktır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, işgalci İsrail'in Kudüs'teki eylemlerinin sonucunun küresel bir savaşa sebep olacağını ifade etti.

GİRİŞ 18.05.2021 10:45 GÜNCELLEME 18.05.2021 13:34
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. 

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

SALGINLA MÜCADELE

"Türkiye salgınla mücadelesini başarıyla yürütüyor. Maalesef CHP ve İP'nin şaibeli muhalefet anlayışları arasında Kovid-19 da yer almıştır.

Zillet ittifakı, yeni ortak gördüğü bulaşıcı hastalıktan nemalanma sırasına girecek kadar basiretini kaybetmiştir. CHP yönetimi bozguncudur, milletimiz 2023 Haziran ayında bozguncuları sandıkta bozuk para gibi harcayacaktır

Hükümetin alacağı her adımı destekliyoruz. Türkiye'nin salgını başarıyla yönettiğini ifade etmek vicdan sahibi herkesin görevi olmalıdır. 

19 MAYIS'IN 102.YILDÖNÜMÜ

Türk milleti pes etmedi, bu adım bize devlet kazandırdı. HDP ile takviye edilmiş zillet ittifakının amacı üniter devlet yapısının bozulmasıdır. Türkiye'nin toprak bütünlüğü her türlü tartışmanın üzerindedir. 

Başka kimlik arayışlarının artış göstermesi Türkiye'nin yıkımına açık çektir. Taviz ve çözülmede çare arayışı, Türk milleti için hiçbir zeminde kabul edilmeyecektir.

CHP Genel Başkanı, HDP'nin Genel Eş Başkanlığı'na adaydır. CHP Genel Başkanı'nın ahı gitmiş vahı kalmıştır. 

KÜRESEL SAVAŞ UYARISI

Kudüs gökte yapılıp yerde yapılan şehirdir. İsrail, Filistinli mağdurları on yıllardır katletmiştir. Netenyahu Lahey'de mahkeme önüne çıkacak derecede insanlık suçu işlemiştir. Gazze'de facia, Batı Şeria'da yıkım vardır.

Parklarda olması gereken çocuklar kan revan içinde.

Tam 104 yıldır Kudüs bize hasret biz Kudüs'e...

Böyle giderse küresel savaş karşımıza çıkacaktır. 

Arap Ligi toplanıyor, çocuklar ölmeye devam ediyor.

TÜRK MİLLETİ YENİ BİR NÖBET İÇİN DEVREYE GİRMELİDİR

Kudüs'e özel statü verilmelidir. Üç semavi dinin temsilcileri ortak olarak yönetmelidir. Kudüs'ün ruhunu bilen Türk milleti yeni bir nöbet için devreye girmelidir. Çağrı olursa biz gidelim biz koşalım hızır gibi yetişelim. gücümüzün yettiği kadar girelim akan kanı durduralım.

Kudüs bizi bilir, biz Kudüs'ü biliriz."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 61
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    İsrail doğuda toprak alıyor.vatandaşlık alıyor Filistin'e kızıp bizde aynısını yapıyoruz
    Cevapla
  • Yuksel 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş muhabbet ici dolu degil
    Cevapla
  • Ccc. 2 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır sohw yaptık Filistini taşla savunan gençlere selam olsun ..Allah yardımcıları olsun
    Cevapla
  • Başka kimlik mi? 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimse başka bir kimlik peşinde değil sadece var olan kimliğinin tanınması yönünde olan bir istek var. Bizleri bir arada tutan şey Müslüman kimliğidir ırksal olarak herkes kimliğini zaten doğuştan getirir. Burada sorun sizin kendi kimliğinizi ilahlaştırma nız. Yani İslam toplumu 1400 yıl boyunca tam bir kardeşlik anlayışıyla perçinlenmiş bir şekilde yaşadı. Maalesef Kemalist rejimin baskıları ve Türklerin kabulleri ile 100 yıldır başkasının kimliğini �nkar Etme reddetme yok etme devam ediyor bunda Korkulacak bir şey yok Allah vermişse güzeldir
    Cevapla
  • VATANDAŞ 2 yıl önce Şikayet Et
    aytunç kurt faşist sensin. Yukarıda yazılanlar doğrudur. Karşı çıkan da kafirdir. Vallahi de billahi de ne pasaportun ne kimlik belgen ahirette beş kuruş etmeyecek. Hatta mezarda. inananlar kardeştir Kİ SEN İNANMIYORSUN ZATEN İSLAMA.
    Cevapla
  • Aytunç kurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Abd sana bugun green card verse gerine gerine amerikaliyim dersim yada fransa vatandaslik verse gerine gerine fransizim dersin. İş Türklüge gelince degisiyor degil mi. Bu ulkede yasayip TC kimligi tasiyip Türk üm diyemiyorsunuz. Burasi TC Burada yasayanlarin ortak adıdır Türk. Faşistsin çünkü
    Cevapla
  • Cihan s. 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bey Allah razı olsun sizden,kudüs davası her türk evladı için çok önemli,sonuna kadar bu mücadelemizi sürdürmeliyiz.Allahın askeri olan Türk ordusuna rabbim yardım,güç kuvvet versin,halk olarak sonuna kadar arkanızdayız.yüreğimiz sizinle
    Cevapla
  • Dahi 2 yıl önce Şikayet Et
    Cihan Allah mescidi aksa yi canı pahasına savunan Filistinli Ümmet ten razi olsun.biz ne yaptık ki. Atmaca tutmaca
    Cevapla
  • Vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    Sırf Bahçeli'nin Erdoğan a desteğinden dolayı MHP'ye oy veriyorum artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!