2021 MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? MSÜ tercih sonuçları tarihi...

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) tercihleri 19 Mayıs’ta sona erecek. Harp Okulu, Astsubay Meslek Yüksekokulları için tercihlerini yapan adaylar sonuçlar için araştırma yapmaya şimdiden başladı. Tercih sonuçları ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden ilan edilecek. Peki 2021 MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

2021 MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? MSÜ tercih sonuçları tarihi...
2021 MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? MSÜ tercih sonuçları tarihi...
GİRİŞ 20.05.2021 10:02 GÜNCELLEME 20.05.2021 10:03

MSÜ tercih sonuçları için askeri öğrenci adaylarının sabırsız bekleyişi başladı. Milli Savunma Üniversitesi tercih maratonunda sona doğru yaklaşıldı. Tercihlerini henüz tamamlamayan öğrenciler personeltemin.msb.gov.tr adresinden tercih yapabilecek. Hava Harp Okulu, Kara Harp Okulu, Deniz Harp Okulu ve Astsubay Meslek Yüksekokullarında eğitim görmek isteyen adaylar mezun olduktan sonra vazifeye başlayacak. Tercih yapılan okullara Aday Değerlendirme Puanına göre tercih öncelikleri dikkate alınarak yerleştirilecek. Peki 2021 MSÜ tercih sonuçları hangi tarihte açıklanacak? İşte detaylar…

2021 MSÜ Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Milli Savunma Üniversitesi, 2021 MSÜ sonuçlarının açıklanacağı tarihe ilişkin resmi bir açıklama henüz yapmadı. Geride bıraktığımız yılda sonuçlar 13 Temmuz tarihinde ilan edilmişti. 2021 yılında MSÜ tercih sonuçlarının Temmuz ayının ikinci haftasında açıklanması bekleniyor. Adaylar T.C kimlik numarası ve şifreleriyle ÖSYM AİS üzerinden sonuçlara erişebilecek. 

MSÜ Faaliyet Takvimi Açıklandı!

MSÜ tercihleri 19 Mayıs 2021 saat 23:59’a kadar devam edecek. Belirtilen süre içerisinde tercih yapmayan adaylar 2‘nci Seçim aşamasına çağırılmayacak. İşte 2021 MSÜ faaliyet takvimi;

İletişim Bilgilerinin Doğru Olması Gerekiyor!

Okul türüne göre belirlenen taban puanlar ve adayların ilgili 2021- MSÜ puan türündeki sırasına göre 2’nci seçim aşamalarında çağrılması ile ilgili bilgilendirme personeltemin.msb.gov.tr genel ağ adresinden yapılacak. Sınava çağrılan adaylar, sınava başvuru yaparken veya tercih yaparken verdikleri cep telefonlarından bilgilendirilecek. Bu nedenle adayların iletişim bilgilerinin doğru ve güncel olması gerekmektedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı