Antalya'da sıcak saatler! Özel harekat bölgede

Antalya'da kira süresi dolan büfe işletmecisi, iş yerinin tahliye edilmesini önlemek için elindeki tabancayla eylem yaptı.

Antalya'da sıcak saatler! Özel harekat bölgede
Antalya'da sıcak saatler! Özel harekat bölgede
GİRİŞ 18.05.2021 13:39 GÜNCELLEME 18.05.2021 14:52
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Olay, öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesi Konyaaltı Seyir Terası'nda meydana geldi. İki yıldır işletmecisi olduğu büfenin tahliye edilmesi için avukatların geldiğini gören Mesut Cansevgili, tabancayı başına doğrulttu. İhbar üzerine adrese Özel Harekat polisleri ile sağlık ekipleri sevk edildi. Özel Harekat polisi, yaklaşık 1 saat boyunca Cansevgili'yi ikna etmeye çalıştı. Tabancayı başına, boynuna ve kalbine doğrultan Cansevgili, başkasına zarar vermek istemediğini söyledi.

ARKADAŞI İKNA ETTİ

Babası Recep ile kardeşi Engin Cansevgili'nin ısrarına rağmen Mesut Cansevgili eylemini sürdürdü. İş yerinden tanıdığı Bayram Tezer, Cansevgili’yi ikna etmek için polisten izin istedi. Mesut Cansevgili'nin yanına giden Tezer, tabancayı alarak polise teslim etti. Polisin su içirerek sakinleştirmeye çalıştığı Mesut Cansevgili, "Bizi çıkarıyorlar. Ben aidatımı, kiramı vermişim beni çıkarıyorlar. Ben yeni evliyim, arabamı sattım, her şeyimi sattım. Bana sözleşme gelmedi. Hiçbir şey imzalamadım. Bana 3 bin TL borcun var diyorlar. Pandemide herkesin borcu var. Ben her ay pandemide kiramı verdim. Burayı akrabalarına vermek istiyorlar" dedi.

Durumu haber alan Mesut Cansevgili'nin yakınları da olay yerine geldi. Bir yakını, Cansevgili’nin iki yıldır işletmeci olduğunu belirterek, "Bu çocuğun iş yeri pandemiden dolayı kapandı. Ancak kirasını ödemeye devam etti. Kira sözleşmesinin bitmesine 40 gün kalmıştı. Kiralayan firma buraya onlardan habersiz tahliye davası açmış. Firma, tebligatları da kapalı işyerine göndermiş. Sonrasında tebligatlar muhtara verilmiş. Ama onların tahliyeden haberi yok. Avukatla birlikte kiralayan firma görevlileri gelince de tahliye etmemek için böyle bir işe kalkışmış" dedi.

Mesut Cansevgili, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

YORUMLAR 22
  • Cafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Günün dolmuş mal sahibiylede kirada anlaşamamışın nasibini başka yerde arayacaksın silahı gırtlağına dayamak büfeden çıkmama hakkı vermez.Burada yine ikna işi var ABD olsan canındanda olmuştun.
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    O silah büfecide ne arıyor? Teksasa çevirdiniz iyice memleketi.. Kanun tanımaz, sözleşme süresi dolar, çıkması gerekirken diretir silahlı eylem yapar.. Terörist misin arkadaş? Rızkı veren Allah C.C' dir.. Önce tam bir iman lazım insana...
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    5 bin alacaksınız tüm borçlarını öderdin üstüne artan para ile birde çorba içerdin daha ne yapsın hükümet size.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş ne yaptın dün müjde verildiya 3-5 bin alacaksınız tüm borçlarını ödersin!!!
    Cevapla
  • Ramo 2 yıl önce Şikayet Et
    Önceki hükümetlerde avcini yalardin
    Cevapla
  • Reisbey.. 2 yıl önce Şikayet Et
    Büyükşehir yada muratpaşa belediyesine söylermisin.. pandemide kiracıdan kira almayacaklardı hani..? Seyir terası diyor parklardaki büfe ve işletmeker belediye liracısı...
    Cevapla
  • mahmuthan 2 yıl önce Şikayet Et
    mehmet siz chp ip sp.hdpkk nankörsünüz.hadi sizde aldığınız hazine yardımlarının bir kısmını esnafa verin .Devletin imkanı bu.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorumunu CHP'li Muratpaşa belediyesine iletı misin?
    Cevapla
  • antiantianti 2 yıl önce Şikayet Et
    sende elini cebine atta üstüne sadece 250 tl eklesen , boş boş konuşana kadar.
    Cevapla
  • Yakub 2 yıl önce Şikayet Et
    Mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi. Malda yalan mülkte gel birazda sen oyalan. Dünyada güzellikler ahirettede güzellikler veren El Ğani Allah'ımıza cc sığınmak gerek. Ne incitelim nede incinelim. En zoru incinmemektir!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin dünyadan gizlediği karar ortaya çıktı! Milyarlarca dolarlık F-35 sevikiyatına onay
Alman vekilden Türkiye itirafı! Hükümete çağrı yaptı: Türkiye'nin bize ihtiyacı yok!