Adıyaman'da, cinnet getiren bir şahıs, 4 çocuk annesi olan eşini satırla vurarak ağır yaraladı. Eşini satırla doğramaya kalkan şahsı, vatandaşlar etkisiz hale getirdi.

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Şambayat beldesi Yeni Mahalle'de ikamet eden Ali K, isimli şahıs, cinnet getirerek 4 çocuk annesi olan eşi Gaffure K.'ya aniden satırla saldırdı. Eşinin boynunu, bacağını ve omuzunu satırla kesen Ali K.'yı fark eden komşular evine koştu. Eşini satırla doğramak isteyen Ali K.'yı etkisiz hale getiren vatandaşlar durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Gaffure K., Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Gaffure K.'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve hastanede yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Hakikat 19.05.2021 15:21
    İşte dünya gücü yeten yetene Zalimler için yaşasın cehennem
  • Osman 19.05.2021 15:09
    Adamın yaptığı şey tabiki büyük suç fakat bazen Nasreddin hoca misali hırsızın hiç mi suçu yok sorusunu akla getiriyor. Yani kadın da adamı çıldırtmış olabilir. Çünkü böyle binlerce kadın var.