Antalya'da Sanayi Sitesinde çaldıkları kamyoneti geri dönüştüme götürüp iş makinesiyle hurdaya dönüştürdüğü belirlenen 2 kişi tutuklandı. Kamyonetin çalınma, kapılarının sökülme ve iş makinesiyle hurdaya dönüştürülme anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Mitsubishi marka kamyoneti arızalanan vatandaş 27 Nisan tarihinde kamyonetini tamir ettirmek amacıyla Sanayi Mahallesi 2043 sokakta bulunan tamirhaneye geldi. Corona tedbirleri kapsamında tam kapanma nedeniyle kamyonetin motoru sökülerek tamirhane içerisine alınırken, kamyonet içeriye sığmadığı için işyerinin güvenlik kameralarının gördüğü bir bölgeye bırakıldı.

Tam kapanmanın sona ermesinin ardından işyerini açmak için gelen tamirhane sahibi, işyerinin önünde bıraktığı kamyonetin yerinde olmadığını görünce durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

Kamyonetin bulunması için çalışma başlatan Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, işyerinin güvenlik kameralarından kamyonetin bir otomobilin arkasına bağlanmak suretiyle götürüldüğünü belirledi. Aracın götürüldüğü güzergahtaki güvenlik kamaralarından kamyonetin bir geri dönüşüm tesisine götürüldüğünü belirleyen ekipler, geri dönüşüm tesisinin güvenlik kameralarını izlediğinde kamyonetin kapılarının ve diğer aksamlarının sökülmesinin ardından iş makinesiyle hurdaya dönüştürüldüğünü belirledi.
Asayiş ekiplerinin çalışmaları sonucunda hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlenen Fatih S. ve Ünal K. yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edildi.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • vatandaş 22.05.2021 18:47
    şimdi bana kızarlar ama şeriat kanunlarına göre bir kanun çıksa hırsızlıklar şıp diye kesilir
  • heredot cevdet 22.05.2021 17:45
    avukat itiraz eder, açıkta bırakılan eşys hakkında hırsızlık diye, 1 hafta sonra serbest, 60 bin tllık araç, 3 bin tlye hurda demire, toplum caydırıcı ceza istemektedir,
  • D.davut 22.05.2021 16:47
    Hırlı ve hırsıza ağır ceza kanunu çıkarmayan meclise hakkımı helal etmiyorum.......Allah sorsun bunlardan neden hırsızın elini kesmiyorlar millet bıktı............
  • Hayyül Kayyum Allah 22.05.2021 16:29
    haram ile kimse abad olmaz ebedi hayat var orada ne yapacaksın be zalim takılmış sınız dünya zevklerine fani dünyada
  • Sosyete 22.05.2021 16:22
    Bunları yaşatmanın bir anlamı yok bunların bence tüm ailesiyle birlikte yok edeceksin çoluk çocuklarına varana kadar öldürüp atacaksın yoksa bunların zürriyetinden doğanlar da aynı bunlar gibi soysuz olur o sebeple tüm çekirdek ailesini gebertip gömeceksin