Sınırı geçmeye çalışan 2 terörist yakalandı

MSB, terör örgütü PKK/YPG'ye katılmak üzere sınırı geçmeye çalışan bir kişi ile geçişi organize eden 1 terör örgütü üyesinin yakalandığını açıkladı.

Sınırı geçmeye çalışan 2 terörist yakalandı
Sınırı geçmeye çalışan 2 terörist yakalandı
GİRİŞ 22.05.2021 17:50 GÜNCELLEME 22.05.2021 17:50
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bakanlığın Twitter adresinden yapılan açıklamada, Mardin’deki hudut personelinin, yasa dışı yollarla Suriye'ye geçmeye çalışan 2 şahsı yakaladığı belirtildi.

Yakalananlardan birinin PKK/YPG terör örgütüne katılacak şahısların geçişlerini organize ettiği diğerinin ise terör örgütüne katılmak için geçiş yapmaya çalıştığı tespit edildi.

YORUMLAR 9
  • Sassas 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav bırakın gitsin nasılsa geberecekler niye aldınız gireni indirin çıkanı ya indirin yada bırakın gitsin şimdi mahpusta besliyeceğiz
    Cevapla
  • Melikşah 2 yıl önce Şikayet Et
    4-5 yıl yatar çıkarlar. Türkiye de teröristlere ceza var ama terör e yardım ve yataklık yapanlar maalsef az bir ceza yatıp çıkıyorlar. Vurun gitsin daha ne teslim alıyorsunuz. Yanı illa suriye ye geçip eline silah alması mi lazım. Vur at bir kenara kimse gelip korkusundan soramaz bile bunları. Çünkü bunların ailesi de bunların bu işte olduklarını biliyorlar.
    Cevapla
  • kahrol chpkk 2 yıl önce Şikayet Et
    gebertin acimayin...
    Cevapla
  • Mizah 2 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın geçsinler Suriye'ye geçince vurun.
    Cevapla
  • ahmet tas 2 yıl önce Şikayet Et
    neden canli yakaladiniz ? besle simdi bunlari, 3 5 yil para harca, sonra cikarlar ve yeniden giderler. ne sacma kanunlar var. canli yakalamayin kardesim. haber bile yapmayin. gebertin gitsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!