Maske takma uyarısında bulununca darp edildi

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde bir zincir market şubesinde maskesiz müşteriyi uyaran market çalışanı darp edildi.

GİRİŞ 23.05.2021 23:09 GÜNCELLEME 23.05.2021 23:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Çiftlikköy ilçesi Sahil Mahallesi'nde bir zincir market şubesinde çalışan Barış Alacahan, içeri maskesiz girmeye çalışan müşteriye uyarıda bulundu. Müşteri, tartışmaya başladığı Alacahan’ı darp etti.

Yaşanan olay güvenlik kameralarına an be an yansıdı. Burnu kırılan market çalışanı, darp raporu alarak kendisine saldıran müşteri hakkında şikayetçi oldu. Saldırgan müşterinin kimliği tespit edilmeye çalışılıyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Bayram 2 yıl önce Şikayet Et
    Sana mı kaldı uyarmak adamın yakınında kimse yoksa maskeyi cinlere karşı mı takacak. Kraldan çok kralcıyla dolu memleket.
    Cevapla
  • Seyran 2 yıl önce Şikayet Et
    Saldırgan muhtemelen sensin
    Cevapla
  • dılsız geveze 2 yıl önce Şikayet Et
    corona dunyada bıter en son bızde bıter
    Cevapla
  • Savaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle arkadaş çok geçmiş olsun diliyorum. Kimse üzerine alınmasın geçen gün bir market de kasiyer bir bayan arkadaşımız maskesi burun kısmından aşağıda olan bir müşteriyi uyarma şekli var, müşteri sesini çıkarmadı ama tokatı bassa ağzına haklıydı. Bir insana kabaca maskeni tak lütfen demek onu insanlar içinde küçük düşürüyor. Hitabet şeklimiz çok önem arz etmektedir. Bu tarz bir durum ile karşılaşmamak için çok kibar ve çok nazik olmalıyız. Maskesini takmayan kişi yada dalgınlıktan unutan kişi rezil olmamalı. Hatta onu onure edecek şekilde güler yüzlü bir tavırla uyarmalıyız. Bize teşekkür etmeli. Diğer türlü bu tarz vakalar olabilir. Çünkü herkes bıktı artık bu maske işinden.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki