Antalya’nın Alanya ilçesinde kadın öğretmen komşuları tarafından taş ve sopalarla darp edildi. Komşu iki kadının öğretmeni darp ettiği anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, öğretmen olay sonra şikayetçi oldu.

Olay, 19 Mayıs saat 20.00 sıralarında Demirtaş Mahallesi’ndeki bir sitenin bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre 2 çocuk annesi öğretmen H.D.'nin yanına gelen komşusu E.C. ile akrabası B.Ç. arasında sözlü tartışmaya başladı. Bir süre sonra kavgaya dönüşen tartışmada E.C. ile B.Ç., H.D.'ye saldırdı. Tekme ve yumrukla birlikte taş ve sopanın da kullanıldığı iddia edilen kavgada yere düşen H.D., komşuların araya girmesiyle kurtarıldı. H.D. olayın ardından jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen ekipler, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Darp görüntüleri ortaya çıktı

Olayın ardından H.D.’nin darp edildiği anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Sitenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde H.D.’yi E.C. ve B.Ç.’nin taşlı sopalı darp ettiği, yere düştükten sonra kavganın devam ettiği görüldü. Yere düşen öğretmeni bir kadın tutarken diğerinin defalarca sopayla vuruşu sitenin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Sonrasında sitenin bahçesindeki kişilerin kavgayı ayırdığı kameralara yansıdı.

Yorumlar 25 Yorum Var
  • 1453 24.05.2021 20:37
    Öğretmen olması burada ne ifade ediyor
  • Harbici 24.05.2021 19:57
    Ceza kanunu yetetsizim ben beni düzenleyin toplumun ihtiyaçlarına göre değiştirin diye bağırıyor
  • abdi gül 24.05.2021 18:34
    10 yıl ceza ver yapabilirmi onlar bizim baş tacimız
  • Mett 24.05.2021 18:29
    Sonucu hemen yazıyorum Olaydan sonra gözaltına alınan saldırgan komşular, çıkarıldıkları mahkeme tarafından önceden suça karışmadıkları için adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar( daha sonra darp edilen komşu öğretmeni öldürmeleri için)
  • ferhat 24.05.2021 17:57
    texas mı burasıı yazıkkk
Daha fazla yorum görüntüle