Gazeteci Adem Metan’ın sorularını yanıtlayan Ertuğrul Özkök, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Türkiye çapında değil dünya çapında bir lider' olduğunu söyledi. Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarına ilişkin de konuşan Özkök "Muhalefetin yerinde olsam medet ummam çünkü bu insan yarın bir gün de çıkar 'Ey Kılıçdaroğlu' der" dedi.

Gazeteci Ertuğrul Özkök, Adem Metan’ın YouTube kanalı için verdiği röportajda Metan'ın 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğini nasıl buluyorsunuz?' sorusuna şu yanıtı verdi:

“Bana göre Atatürk’ten sonra gelmiş, liderlik vasıflarına sahip büyük bir lider. Çok eleştirdiğim tarafı var o ayrı bir şey ama liderlik vasıflarına sahip olma bakımından bence Recep Tayyip Erdoğan Türkiye çapında değil dünya çapında bir lider. Takdir ettiğim bir tarafı var, birlikte çalıştığı insanlar bakımından sorumlulukları yüklenmesini biliyor, o bakımdan söyleyecek bir şey yok.”

"Muhalefetin yerinde olsam Sedat Peker konusunda medet ummam"

"İllegal telefon dinleme mağdurlarından biriyim. Dünyadaki bütün telefon konuşmalarını bir anda yayınlasanız bu dünyada kimse kimsenin yüzüne bakamaz. Bir tarafta bir organize suç örgütü, ben demiyorum bunu Türkiye’nin yetkili insanları diyor, bir tarafta seçilmiş hükümet, seçilmiş insanlar var. Ben tartışmanın bunun üzerinden yapılmasını doğru bulmuyorum. Ben muhalefetin yerinde olsam bundan medet ummam. Çünkü bu insan yarın bir gün de çıkar 'Ey Kılıçdaroğlu' der."

 

 

Yorumlar 104 Yorum Var
  • HIDIR BUDUR 30.05.2021 23:06
    Bükemediğin eli öpeceksin..Ne kadar çok laga luga yapmıştın geçmişte. Ruhunun kıblesi nerelerdeydi yıllardır..
  • Fatime gül 30.05.2021 15:41
    Tayip beyden başka gelecek bir lider gömüyorum
  • Adem 29.05.2021 22:08
    Magazin gazetecisi, niçin yalakanıyorsa acaba, bir işi düştü kesin
  • Asiye yazıcı 29.05.2021 19:07
    Ha şöyle, kıymetini bilelim yeter
  • Memo 29.05.2021 16:30
    Akıllanmıştır bence. İnsan zamanla öğreniyor. Ben de Erdoğanı 15 Temmuzdan sonra düşmanlara karşı hep savundum ve sevdim.
Daha fazla yorum görüntüle